Pohlednou Natálii Mykytenko (24) proslavila hlavně účast v romantické reality show Láska na první pohled. Tam sice svého vyvoleného nenašla, získala ale řadu fanoušků. Od té doby se v médiích objevuje poměrně pravidelně a na instagramu ji sleduje skoro 90 tisíc lidí. 

Právě tato sociální síť je přitom pro Natálku údajně klíčová. „Pracuji na svém Instagramu, ten mě živí na sto procent. Chci si ale také otevřít vlastní byznys s tím, čemu se věnuji nejvíc, tedy oblasti duchovního rozvoje. Víc o tom ale prozrazovat nebudu, protože nic nechci zakřiknout,“ svěřila se pro server extra.cz

Nutno podotknout, že Natálka opravdu ví, jak si fanoušky získat. Teď ve stories sdílela snímek, ze kterého leckomu spadne brada. „Tohle je za mě nejvíc sexy set. Jo a ručně šitý,“ pochlubila se a ukázala se v krajkovém prádle. 

Na nezájem si nemůže stěžovat

V kompletu navíc náležitě vynikla její ňadra, která si nechala vylepšit vytouženými implantáty. „Já jsem maximálně spokojená s prací pana doktora. Nikdo z těch kritiků moje prsa naživo neviděl. A hlavně jsou to moje prsa, takže ať si tihle hejtři trhnou nohou. Mně se moje prsa líbí a nemohu si na nezájem stěžovat,“ řekla Blesku.

Se svým ženichem ze Svatby Františkem Gebrem (37) už se prý nevídá. „S Františkem jsme si nerozuměli, protože jsme dva zcela odlišní lidé, každý máme jiný svět a vůbec to zkrátka nešlo,“ uvedla před časem s tím, že s Frantou není v kontaktu.

VIDEO: Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra

Video
Video se připravuje ...

Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra 

Fotogalerie
103 fotografií