U diváků příliš nepochodila, na sociálních sítích je ale velkou hvězdou. Natália Mykytenko svých bezmála 90 tisíc fanoušků zásobuje ezoterickými moudry, která prokládá náhledy do svého soukromého života a čas od času i nějakým tím sexy tanečkem.

Nově se na Instagramu pochlubila další změnou image. „Od malička jsem přírodní špinavá blondýna. Na melír ke kadeřnici jsem začala chodit poměrně brzy, tak v pubertě. Vyzkoušela jsem snad všechno na hlavě: hnědou, černou, růžovou a i zrzavou. Postupem času, spíš věkem, jsem zjistila, že moje barva je opravdu jenom blond. Nedám na ni dopustit,“ přiznala čerstvě platinová blondýnka.

Podle fanoušků vypadá barva velmi dobře, ačkoliv Natálii v kombinaci s výrazným líčením a tmavým obočím značně postaršila. S tím si ale reality hvězdička hlavu neláme, neboť jí vždy tipovali víc.

A Natálka se nerozpovídala jen o nové barvě na hlavě. Fanouškům zcela upřímně přiznala, jak to má teď s chlapy a proč jí to nevyšlo s „ex manželem“ Františkem Gebrem. „Jsem stále single, myslím si, že ještě nepřišel ten čas. S Františkem jsme si nerozuměli, protože jsme dva zcela odlišní lidé, každý máme jiný svět a vůbec to zkrátka nešlo,“ uvedla s tím, že s Frantou není ani v kontaktu.

VIDEO:Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra

 

Video
Video se připravuje ...

Natália Mykytenko předvedla svá nová ňadra 

Fotogalerie
78 fotografií