Barbara Kautmanová v reality show získala hlavní cenu, což byl milionář Michal Červín. Tehdy jí ovšem ani v nejhorším snu nenapadlo, jak jejich láska dopadne, navázali totiž opravdový vztah, ze kterého vzešla jejich společná dcera Rozárka. Ta zná ovšem svého tátu jen z televize, Barbara totiž Michala opustila už v obě, kdy byla těhotná.

„Nechci před ní nic skrývat, tak jsme si sedly  a celý příběh jsem jí vyprávěla. Řekla jsem jí, ať se ptá, na co bude chtít. Probraly jsme to a víc se už se k tomu nevrací. Raději jsem jí všechno vysvětlila sama, než aby se to dozvěděla ve škole, od rodičů,“ prozradila Kautmanová už dříve pro  magazín Dnes.

Michal Červín byl totiž za podvody odsouzen k osmi letům ve vězení. „Udělal jsem mnoho chyb, ale domnívám se, že nikdy není pozdě se ke všemu postavit čelem a začít dělat správné věci,“ napsal Červín Blesku z vězení krátce po jeho zadržení.

Podle všeho to vypadá, že Barbara Kautmanová už se s nepřízní osudu vyrovnala. Alespoň její tvář vypadá, že si z minulosti rozhodně nedělá vrásky. Vypadá totiž stále úžasně, zřejmě i kvůli tomu, že se jí daří v podnikání, kterému se věnuje společně s dcerou Rozárkou, ta se totiž vrhla na umění a velmi se jí v tomto oboru daří.

Video: Barbara Kautmanová nafotila sexy akty

Video
Video se připravuje ...

Barbara Kautmanová nafotila sexy akty Youtube.com

Fotogalerie
41 fotografií