Zpronevěřil 22 milionů a vzal roha! Milionář Michal Červín, někdejší hvězda svatební reality show Vem si mě!, dostal za podvody osm let. Místo nástupu do vězení ale vzal roha a od letošního ledna po něm pátrala policie.

Policejní pátrači přezdívaní »lovci lebek« Červína chytili v thajském Bangkoku, kde se milionář ukrýval už od loňského léta. Policie jeho zadržení potvrdila.

„V pátek hledaného muže v Thajsku zadrželi kriminalisté z Odboru cíleného pátrání. Mohu potvrdit, že se jedná o Michala Červína. V této chvíli by už měl být ve výkonu trestu,“ uvedla mluvčí policejního prezidia.

Samotný Červín nechtěl své zadržení nijak komentovat. Po příletu na pražské letiště nemluvil a obličej si skrýval za kšiltovkou naraženou do čela.

Červín proslul v roce 2007, kdy se na televizních obrazovkách reality show vysílala. O jeho srdce soutěžilo tehdy 20 vdavekchtivých žen.

Milionář si nakonec vybral Barbaru Kautmanovou (37). Ta mu však řekla ne, ale oba spolu začali chodit. I když jejich vztah vypadal zpočátku na idylku a pár si dokonce pořídil dceru Rozárku, idylicky neskončil. Nakonec se rozešli.

Po něm viděl Červín svou dceru jen párkrát, neplatil na ni dokonce ani alimenty. Na těch má své expřítelkyni dlužit statisíce...

Fotogalerie
10 fotografií