Thajsko je oblíbená země Michala Červína, milionáře z televizní reality show Vem si mě!, jenž si má už půl roku odpykávat trest za zpronevevěru 22 milionů korun. Do vězení ovšem hříšný milionář, který navíc neplatí výživné na svou dceru, nenastoupil a skrývá se. A všechny stopy vedou právě do Thajska!

Má tam totiž prý spoustu přátel, kteří by mu ochotně podali pomocnou ruku. „Měl to už dopředu promyšlené, vsadil bych se, že se teď opaluje v Thajsku, kam hodně jezdil a má tam dobré známosti,“ řekl Blesku člověk z jeho okolí.

Další zdroj to potvrdil i serveru Super.cz: „Prý je v Thajsku, doteď to byla jeho oblíbená destinace. Není hloupý, aby odcházel do země, kterou nezná." 

Ostatně - nebylo by to poprvé, co si pro své zmizení vybral právě tuto destinaci. Své útočiště tam našel už v březnu, kdy se u soudu řešily alimenty na jeho dceru, které neplatí. K odvolacímu soudu tenkrát nedorazil a pouze vzkázal, že je v Dubaji. Jeho bývalá partnerka, jíž Červín dluží přibližně čtvrt milionu korun, ale měla jasno. „Kdepak, je v Thajsku a dost by mě překvapilo, kdyby se ještě někdy vrátil...,“ řekla tehdy Blesku.

Je ale možné, že pobyt v Thajsku nebude až tak růžový, jak si Červín představoval. Že by tam byl klid a bezpečno, se totiž říci nedá - už několik měsíců tam panují protivládní nepokoje. Zatím se ukazují jako poměrně mírumilovné, je ale fakt, že od listopadu loňského roku tam při konfliktech zemřelo už nejméně devět lidí a více než 550 jich bylo zraněno. Tamní opozice obviňuje vládu z korupce a tvrdí, že ji ve skutečnosti z exilu řídí premiérčin bratr Tchaksin Šinavatra, který byl svržen při vojenském převratu v roce 2006.