V roce 2003 si misska vzala movitého podnikatele Daniela Bezoušku (46) a v roce 2008 se rozpoutala bitva o miliony. Podle informací požadovala Kateřina za čtyři roky manželství kolem 100 miliónů korun! A ty také nejspíše dostala…

Květinářka realiťačkou

S velkou podporou za zády pak začala vydělávat na nemovitostech. Například před dvěma lety prodala herečce Daně Morávkové (50) luxusní vilu v pražských Modřanech za neuvěřitelných 36,5 milionu korun. A to není vše. Stočesová má v realitách další skryté miliony – vlastnické podíly má ve vesničkách Osnice, Podlesí nad Litavkou a ještě jeden podíl opět v lukrativních Modřanech. Těžko uvěřit, že květinářka oplývá takovými znalostmi o realitním trhu…

Trochu jednoduchá

To, že kráska není nejostřejší tužkou v penále, potvrzují i slova bývalého prezidenta soutěže krásy Miloše Zapletala (79). „Už před finále Miss ČR v roce 1998 jsem se domníval, že by s ní mohly být problémy, protože byla... No, jak to říci slušně, trochu jednoduchá,“ řekl Miloš zcela upřímně. „Tehdejší ředitel Novy Vladimír Železný přesvědčil některé porotce, že tou pravou misskou by byla taková ta kudrnatá česká selka. Jmenovala se Kateřina Stočesová,“ vysvětlil jednoduše, kterak blondýnka k titulu přišla.

Neměla páru

Zapletal ji dokonce vyšoupl i ze soutěže Miss World, protože by nezvládla ani základní komunikaci. „Kateřina neměla o žádném cizím jazyku ani páru! Najali jsme jí tedy lektora angličtiny. Ten nám po několika týdnech řekl, že Kateřina ze sebe nevysouká ani yes,“ přiznal Miloš s tím, že Katčiny mozkové buňky nejsou úplně na výši. „Na Miss World jsme tudíž poslali vicemiss Alenu Šeredovou, která anglicky mluvila dokonale a obsadila pak čtvrté místo,“ dodal s tím, že poté o něm měla ublížená Stočesová prohlašovat, že je Alena jeho milenkou!

VIDEO: Seriálové krásky: Bolestivé utrpení Burešové a Bernášková zabouchla dítě v autě

Video
Video se připravuje ...

Seriálové krásky: Bolestivé utrpení Burešové a Bernášková zabouchla dítě v autě Bára Horáková

Máma byznysmenka

Mimo podnikání je Stočesová mámou na plný úvazek. S partnerem Alešem Kocem (43) spolu mají dvě děti - Annemarii (10) a šestiletého Christophera. Z očí veřejnosti se už dávno stáhla a zvesela si jede svůj milionový byznys.

Fotogalerie
30 fotografií