Mladá paní Vémolová patří mezi ženy, co se nijak netají svou oblibou plastických operací. Její partner, známý MMA zápasník Karel Vémola (37), jenž se v ringu nechává oslovovat jako Karlos nebo Terminátor, ostatně tento druh „umělé“ krásy preferuje. A aby pro něj byla stále přitažlivá a sama se cítila lépe, rozhodla se tato dvojnásobná maminka podstoupit další zákrok. V zahraničí. „Velmi dlouho jsem zvažovala cestu do dalekého Íránu, ale tohoto rozhodnutí nelituji,“ vysvětlila na instagramu Lenka Ceterová.

Do rukou uznávaného odborníka se rozhodla svěřit „po nepříjemných zkušenostech s lékaři v Evropě, co se týče plastiky nosů“. Ona sama již totiž takzvanou rhinoplastiku v minulosti podstoupila, s výsledkem ale nebyla spokojená. Dokonce se domnívala, že jí byla provedena špatně - od té doby ji totiž sužovaly problémy s dýcháním a měla na nose viditelné jizvičky. Tento odborník, jenž prý operoval nejednu celebritu, jí, jak sama doufá, dokáže pomoci „napravit věci, co ostatní lékaři pokazili“.

Video
Video se připravuje ...

Novomanželka Lela Vémolová: Co bude s opicí od manžela? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Na sociální síti se pak Lela ukázala v šátku, co v Íránu, kde se vyznává muslimská víra, ženy musejí nosit, a po zákroku, jenž byl velmi náročný - trval čtyři hodiny. „Kromě nosu jsem si dala upravit i víčka, která věkem každému začnou padat,“ vysvětlila někdejší playmate, která dlouhodobě nosí kontaktní čočky. A právě unavené oči ji dost trápily. Pokleslá víčka má prý navíc dána geneticky. Na snímcích to je rozdíl však jenom minimální.

Írán jako takový ovšem Lelu nadchl. „Je to velmi pěkná země. A pro zajímavost, jsou zde velmi pěkné ženy - a každá druhá má udělaný nos,“ zdůraznila maminka syna Rockyho (10 měsíců) a dcerky Lili (v prosinci 3 roky).

Je ovšem trochu ironií, že íránské ženy zase často jezdívají na plastiky do Turecka, kde jsou sice ceny plastických operací trochu dražší nežli v jejich domovině, ale člověk si může být jistý stoprocentním výsledkem…

Fotogalerie
291 fotografií