Z posledních fotek na instagramu Lely Ceterové se nejspíš pořádně orosil nejeden její fanoušek. S popiskem „brutální narozeninový den mé kámošky“ sdílela sérii snímků, na nichž si společně s několika přítelkyněmi užívá horkého letního dne. Mnohem zajímavější byly ale ty fotografie, na nichž pózovala sama - ať už to byla momentka na lodi, na které vynikly její svůdné křivky jenom spoře zakryté minimem látky, anebo sexy selfíčko, na němž hrálo prim její obří poprsí nacpané do možná až příliš malých plavek… Právě to bylo totiž na snímcích skutečně brutální.

Na podzim 2018 si nechala Lela Ceterová naposledy zvětšit svá již tak dost velká ňadra a šťastně pak hlásila, že jí je za 100 tisíc korun pořídil její partner (a dnes dokonce již snoubenec) Karel Vémola (36), jenž si v MMA ringu nechává říkat Karlos nebo Terminátor. „Já jsem jinej. Mně se líbí, co se jinejm nelíbí. Co je pro lidi přehnaný, to je pro mě málo. Nevím, jestli jsem vadnej, ale čím je holka více nepřirozená, tím víc se mi to líbí,“ svěřil se reportérům Sport.cz už před nějakým časem se svým ne zcela standardním vkusem.

VIDEO: Karlos Vémola o Lele: Ideální je, když já vařím a moje Bond girl umývá nádobí.

A jak je vidět, jeho nastávající manželka tyto požadavky na umělou krásu splňuje. Přestože už mnozí její followeři namítali, že takováto velikost prsou je až příliš, důležité je, jak se s nimi cítí jejich majitelka. A ta je podle všeho náramně spokojená - a proto je dává na každém druhém snímku všem na odiv.

Podobně jako luxusní životní styl, co si s gustem dopřává. V kloboučku známé módní značky z dámské jízdy hlásila, že se baví přímo skvěle - a to i bez alkoholu. „Říká se, že pokud jsi s dobrou partou, dokážeš se bavit vždycky,“ zdůraznila.

Fotogalerie
104 fotografií