Agáta Hanychová sice pořád na první pohled působí jako rozdivočelá influencerka, ve skutečnosti je ale mámou samoživitelkou dvou dětí a právě ty jsou pro ni ze všeho nejdůležitější. V péči má syna Kryšpína (10) ze vztahu s fotbalistou Mirkem Dopitou (41) a dceru Miu (4) z manželství s Jakubem Prachařem (38). 

Kdokoli, kdo by se chtěl stát jejím partnerem, tak musí neodmyslitelně počítat i s jejími dětmi. To možná pro její nový objev, mediálního magnáta Jaromíra Soukupa, není problém! Sám už totiž dvě dítka vychoval. Soukup má dceru Natálii (21) a syna Lukáše (27).

Láska mezi Soukupem a Hanychovou je zatím čerstvá, a tak je pravděpodobné, že ani vztahy s dětmi zatím nedošly do nějaké vážnější polohy. Sexy influencerka ale sleduje mladého Soukupa na Instagramu, a zdá se tak, že minimálně zájem o sblížení se svým „nevlastním synem“ dcera Veroniky Žilkové (60) má. 

Je jasné, že na rozdíl od její vlastní drobotiny, s dětmi Soukupa žádnou práci mít nebude. Oba jsou již dospělí a díky tátovým možnostem se jim vede lépe než dobře. Lukáš vystudoval Berkeley College v USA a po celý svůj dospělý život pracuje v tátových firmách. Natálie se zase věnuje parkurovému ježdění na koních – stejně jako dcera Petra Kellnera (†56) Anička (25). 

VIDEO: Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video
Video se připravuje ...

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě! David Turek

Fotogalerie
130 fotografií