Agáta své statisíce sledujících na sociálních sítích inforrmovala, že z Francie už zase míří pryč. Ukázala, jak už má sbalené kufry, a pochlubila se i záběry přímo z letiště. „A zase se letí,“ rozplývala se. Namísto veřejné aerolinie to ale vypadalo spíš na soukromé letadlo!

Modelka se natočila, jak sedí v docela maličkém aeroplánu jen pro pár osob. „Vstávačka v 6, ale vše se stihlo,“ svěřila se. „Domů to ještě nebude,“ prozradila posléze. 

A kam vlastně zamířila? Za Soukupem do španělské Marbelly! Mediální magnát má totiž v prosluněném letovisku vlastní sídlo a zamilovaná dvojice si tak zřejmě konečně chtěla užít nějaký čas pohromadě, jen spolu, bez starostí a povinností. 

„No, tak řídit ve Španělsku,“ smála se Agáta před fanoušky na znamení, že pro ni cesta byla i menším dobrodružstvím. Nakonec ale všechno zvládla! Ukázala i záběry s blaženým úsměvem u bazénu, a dokonce i první vlastnoručně pořízené společné foto s novým přítelem!

Na něm jsou sice zachyceny jen stíny Jaromíra a Agáty na písku u moře, je ale jasné, že se k sobě partneři láskyplně tulí. 

VIDEO: Agáta Hanychová a Jaromír Soukup spolu ve Španělsku

Video
Video se připravuje ...

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup spolu ve Španělsku Instagram

 

Fotogalerie
74 fotografií