Talentovaná Charlotte Ella Gottová na sebe strhla pozornost, když po boku Dary Rolins předvedla skvělý výkon za mikrofonem na pódiu. Někteří se ale ptali, kde byla Nelly Sofie?

Záběry ze zákulisí odhalily, že na akci nechyběla. A fotkou s Nelly se pochlubil i jeden z vystupujících, zpěvák a herec Adam Mišík!

„Mládí vpřed! Máme za sebou dva koncerty v O2 aréně, kde jsem měl tu čest si zazpívat Mistrovu píseň. Děkuju moc Ivaně, že mě pozvala, a dokonce mi půjčila i Karlův náramek pro štěstí. Také moc děkuju Anně C. Rekua, že mi ušila košili, přesně takovou, jakou měl Mistr v klipu. Mé srdce jásá,“ dojímal se Mišík v úterý na svém instagramu.

U té příležitosti vytasil fotku, na které s úsměvem pózuje po boku Charlotte a Nelly Gottových. Snímek pořídila zpěvačka Olga Lounová (41). 

Nelly Sofie se na veřejnosti objevuje jen zřídka. V O2 aréně nicméně dokázala, že už zdaleka není tou malou holčičkou, jak si ji řada lidí stále představuje. Čas rychle letí a obě Gottovy (†80) mladší dcery už vyrostly v krásné slečny!

Nelly stejně jako její sestra oblékla černé šaty s bolerkem, které jí zahřívalo paže a ramena. K nim zvolila kabelku s uchem z řetízku a vlasy si svázala do elegantního culíku. Tohle už žádná malá holčička není...

VIDEO: Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou? David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
114 fotografií