Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Gottova Charlottka slaví 16: Jak se změnila a v čem je neskutečně úspěšná?!

/
  • Jak šel čas s Charlotte Ellou Gottovu?
    30. dubna 2022 ● 11:57

    30. dubna slaví Charlotte Ella Gottová "sladkých 16", a při pohledu na tuto dospívající mladou slečnu není pochyb, že by na ni tatínek, národem milovaný Slavík Karel Gott (†80), byl po právu pyšný. Nejenom, že je mu tak podobná, jako kdyby mu z oka vypadla, ale podědila i jeho pěvecký talent...

    Jak šel čas s půvabnou Charlotte, pro kterou byl jistě otcův skon na počátku října 2019 obrovským šokem, ze kterého se jde jenom těžko vzpamatovat? Z rozkošného batolete se postupně stala krásná mladá slečna, která na sociálních sítích platí za až nečekaně dobrou influencerku - na svém instagramovém profilu, alespoň na tom veřejně známém, má sice jenom dvě fotky, ale již přes 135 tisíc followerů...

  • 1.

    Narození Charlotte

    Charlotte Ella se narodila 30. dubna 2006 jako třetí v pořadí z Gottových dětí. Jeden z nejpopulárnějších zpěváků měl v té době již dcery dvě, Lucii (35) a Dominiku (48). Ty však nepocházely z manželského lože. Pravda, i v době, kdy přišla Charlotte na svět, nebyli její rodiče sezdáni, ale napravili to o dva roky později v Las Vegas.

  • 2.

    První rok

    Odmalička vypadala Charlotte jako Karlova věrná kopie. Po Slavíkovi podědila výrazné, trochu daleko od sebe posazené oči, i stejný úsměv. A s každým dalším rokem je mu podobnější víc a víc...

  • 3.

    Další miminko

    V roce 2008 se Gottova rodina rozrostla o posledního člena - tehdy se narodila dcera Nelly Sofie (v květnu 14). „Velká sestra“ Charlotte šla tehdy společně s otcem vyzvednout sestřičku z porodnice - a už tehdy bylo vidět, že z ní roste velká parádnice.

  • 4.

    Šťastná rodina

    Karel Gott, jenž měl dlouhá léta pověst starého mládence, kterého jen tak nějaká žena nezkrotí, s rodinou výrazně pookřál. Nebylo pochyb, že právě milující žena a rozkošné ratolesti mu dosud chyběly k naprostému štěstí.

  • 5.

    Andílek

    Již jako malý špunt měla Charlotte dlážděnou cestu do šoubyznysu. Už jako dítko byla zvyklá na mediální zájem a časté pózování před objektivy. Na těchto fotkách je skutečně k zulíbání...

  • 6.

    Focení reklam

    Obě Gottovy dcery se objevily i v reklamní kampani na dětské oblečení. Vypadaly jako panenky a pózovaly jako naprosté profesionálky.

  • 7.

    Malá modelka

    Ihned bylo jasné, že Charlotte podědila po otci i šoumenství.

  • 8.

    První muzikálové krůčky

    V roce 2013 stanula na prknech, která znamenají svět. Zahrála si v muzikálu Mata Hari, kde účinkovala po boku Kateřiny Brožové (54).

  • 9.

    Hrdá maminka

    Dojatá matka Ivana Gottová (46) tehdy prozradila, že i všechny zkoušky své dcery obrečela. I ona měla zkušenosti z muzikálu - zahrála si v Přízraku Londýna. O to víc pak držela své dcerce palce.

  • 10.

    Další muzikál

    Další muzikálovou zkušenost si talentovaná Charlotte „odbyla“ v Marii Antoinettě v roce 2014. Tehdy s ní vystupovala i její mladší sestřička Nelly, která se dnes profiluje jako šikovná tanečnice.

  • 11.

    Na Slavících

    V roce 2016 Charlotte přebírala za otce 41. Slavíka v šatech s našitými Slavíky a všechny si získala svou profesionalitou i bezprostředností. Gott byl tehdy v nemocnici, kvůli komplikacím po operaci páteře. „Myslím, že Charlottka mě s největší noblesou zastoupila,“ liboval si pak pyšný tatínek.

  • 12.

    Ve filmu

    V tom samém roce se Charlotte poprvé objevila před televizními kamerami - po boku otce se mihla v muzikálově pojatém snímku Decibely lásky. Režisér a scenárista Miloslav Halík (67) byl z jejího výkonu nadšen. „Má v sobě kumštýřství. Není to žádná nepříjemná suverénka. Na place byla nervózní, protože je ve svém věku velice zodpovědná. Byl jsem překvapený, jak dobře zpívá.“ 

  • 13.

    Na koncertě

    V lednu 2018 vystupovala Charlotte Ella Gottová s tátou Karlem na koncertě v Bratislavě - a sklidila bouřlivý potlesk. „Jsem šťastný, že poprvé před tak velkým publikem vystoupila i moje dcera Charlottka a nádherně zazpívala píseň Somewhere over the Rainbow. Při písni Trezor si s námi na pódiu spontánně zatancovala i Nellinka a předvedla své taneční nadání,“ chlubil se Gott po vystoupení.

  • 14.

    V pohádce

    Následovala další herecká role, nyní o něco větší - Charlotte si s tatínkem i se sestrou Nelly zahrála v pohádce Když draka bolí hlava. Pravda, mnoho kladných reakcí ani u diváků, ani u odborníků na portálů ČSFD tato pohádka nesklidila (dokonce si vysloužila nálepku: 32. nejhorší film ze všech...), přesto však byla pro Gottovu rodinu milým zážitkem.

  • 15.

    Na premiéře

    Na premiéře se pak objevila celá rodina pěkně kompletní a bylo jasné, že obě dívenky dospěly do krásy. Zatímco však Charlotte je celá tatínek, Nelly jde spíše do podoby své maminky Ivany.

  • 16.

    Poslední duet

    V době, kdy Gott věděl, že jeho pozemská pouť končí, požádal zpěváka a skladatele Richarda Krajča (44), aby pro něj a pro Charlotte složil duet. Jímavý hit Srdce nehasnou dodnes bere za srdce i kvůli textu, z něhož je patrné, že se slavný zpěvák se svými ratolestmi loučí...

  • 17.

    Pohřeb

    1. října 2019 Karel Gott zesnul. V pátek 11. října 2019 se uskutečnilo rozloučení ze strany široké veřejnosti, den nato proběhl pohřeb se státními poctami a následná kremace. Smutečního obřadu se Charlotte účastnila jak s maminkou, tak i se všemi sestrami.

  • 18.

    Dokument

    Přestože Gott zesnul, jeho památka žije dál. Kvůli koronavirové pandemii dlouho odkládaná premiéra dokumentu Karel, co mapuje nejenom poslední měsíce jeho života, ale i vzpomínky na bohatou kariéru, vstoupila do českých kin 15. října 2020. Na premiéru si Charlotte oblékla béžové minišaty a vypadala jako skutečná dáma.

  • 19.

    Sociální sítě

    Přestože má Charlotte, tak jako každý teenager, sociální sítě, zatím je moc nezásobuje. Naposledy sdílela snímky v únoru letošního roku, na nichž není pochyb, že vyrostla do krásy...

  • 20.

    Galerie

    Ale podívejte se do naší galerie a projeďte si s námi snímky, které zachycují rozkošnou Charlotte odmalička až po současnost....

     

    VIDEO: Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem!

    Video
    Video se připravuje ...

    Nepoužité záběry z filmu Karel: Ivana je zveřejnila v novém klipu s největším hitem! Karel Gott Agency, Supraphon

    Fotogalerie
    70 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 30

cukrenka: Zbytečně to provokuje lidi, kteří ke všemu musí přijít poctivou snahou a pílí.

(30. 06. 2022 12:53)

AHel: Pište o 16tiletých dětech, které něco dokázaly ve sportu, ve studiu či podobně a nikoliv o dětech pana Gotta, které se narodily se zlatou lžičkou v puse.Asi tak.

(10. 06. 2022 23:06)

Lucia Bohrn: Charlotka je určitě talentovaná i půvabná, jen škoda že nevidíme žádné současné fotografie, které by dokumentovaly ódy z článku. Charlot je na nich focená z dálky, s pootočenou tváří a zahalená do vrstev oděvů. Tak se musíme spokojit s popisem autora.

(01. 05. 2022 20:44)

levandulova: Ta se narodila do ty spravny postylky, narozdil od dvou starsich sester. Do smrti nebude muset hnout prstem.

(01. 05. 2022 14:09)

illenne: Že se Vám nelíbí a jen blábolíte, to je Vaše věc. Po Vás by skutečně pes neštěkl. Charlottka je šikovná, neupozorňuje na sebe a ještě tak hnusným způsobem jako nevlastní sestra Dominika. Já s ní problém nemám a přeju jí jen klid od nepříjemných lidí, zdraví a hodně dobré pohody.

(01. 05. 2022 12:40)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy