Poté, co se influencerka Zuzana Plačková „prokousala“ přívalem zpráv a gratulací, které se na nastávající maminku okamžitě sesypaly, našla si čas sdílet s fanoušky i detaily svého těhotenství. „O miminko jsme se snažili skutečně velmi dlouho, lidi, kteří nás znají, o tom vědí. Zadařilo se nám počít v nejhorší možné naší životní situaci, o které všichni víte,“ zmínila incident z loňského listopadu, kdy do jejího domu v rámci protidrogové akce vtrhla zásahovka. Muži zákona zajistili více než 9 kilogramů pervitinu a obvinili 15 osob z trestného činu založení, zosnování a podporování zločinecké skupiny a drogové trestné činnosti. Zuzana s manželem Reném Strauszem (32) strávili 4 dny ve vazbě, nyní jsou vyšetřováni na svobodě.

„Zadařilo se nám hned pár dní poté. Já jsem ani nevěřila, že když jsem si udělala ten test, že to vlastně... se to stalo, protože jsme se velmi, velmi dlouhou dobu snažili o miminko a nešlo to. A právě ten život nám nadělil toto štěstí opravdu v nejhorší životní situaci, kterou jsme doteď zažili. A je to něco úžasného,“ řekla Zuzana Plačková s třesoucím se hlasem a slzami v očích na úterním videu. „I proto jsme to chtěli držet v tajnosti, ale prostě to nevyšlo.“ S tím, že je těhotná, původně ještě na veřejnost vyjít nechtěla. Reagovala však na velké množství dotazů od médií na toto téma. „Někdo nás prostě zaprodal, někomu 150 euro stálo za to, aby nás natřel,“ posteskla si v instastories.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Kromě toho zmínila, že jí už chodí nejrůznější nabídky spoluprací s nejrůznějšími firmami vyrábějícími dětské zboží, například kočárky či postýlky. Ty však rázně odmítla s tím, že jak ona, tak i její manžel vydělávají nemalé peníze, a sami mají jasnou představu o tom, jak vybavit svému budoucími děťátku pokojíček. Rozhodně nyní nechtějí být „šikanováni“ firmami v rámci placené reklamy - byť to v podstatě až doteď coby influencerka dělala. „Jestli nás chcete podpořit, tak kupujte nadále moje produkty. Já si pak určitě z toho něco hezkého pro miminko koupím,“ sdělila s potutelným úsměvem veřejnosti, aby radši investovali své peníze do nákupů třeba jejího kolagenu či balíčku se zbožím s CBD.

Podle zdroje slovenského deníku Nový Čas by Zuzana měla být ve dvanáctém týdnu těhotenství. To, že je v jiném stavu, zjistila na dovolené v Mexiku, kam dvojice prchla krátce poté, co byli puštěni na svobodu. Po návratu z exotiky se měla tato bývalá playmate objevit v nemocnici v Malackách kvůli blíže nespecifikovaným zdravotním obtížím. „Už pár měsíců mám nějaké problémy, o kterých nemluvím veřejně. Musím ležet, protože když dlouho stojím na nohou, je mi na omdlení. Takže budu ležet, dokud se nedá všechno dohromady,“ hlásila tehdy tajemně. O tom, že tyto nesnáze způsobuje nový život, co jí roste v těle, však v té době ani nemukla... Svým příznivcům to oznámila až prostřednictvím dojemného videa.

Fotogalerie
87 fotografií