V kauze kolem královny slovenského Instagramu Zuzany Plačkové došlo k překvapivému zvratu. Jeden ze zadržených, Pavel Duchoň (†55), měl totiž podle informací TV Markíza náhle zemřít během pobytu ve vazbě. Televizi to potvrdila generální prokuratura. 

„Můžeme potrdit, že obviněný P. D. během výkonu vazby zemřel. Okolnosti úmrtí však blíže komentovat nebudeme, protože jsou předmětem vyšetřování pod dozorem Okresní prokuratury Trenčín,“ uvedl pro televizi mluvčí GP Dalibor Skladan. Duchoňovi mělo podle informací médií 12. října dopoledne po dvou týdnech ve vazbě selhat srdce. 

Duchoň před soudem uvedl, že měl pro zločineckou skupinu vykonávat roli jakéhosi skladníka. Invalidní důchodce prý ostatní podezřelé neznal a před soudem prohlásil, že jsou to pro něj cizí lidé. 

„V roce 2020 ho vyhledali na stadionu a zeptali se ho, zda by si chtěl přivydělat a on souhlasil. Nabídli mu od 100 do 200 eur (v přepočtu od 2500 do 5100 Kč, pozn. red.). Měli o něm všechno zjištěné. Dokonce i to, jaký měl invalidní důchod,“ stálo v usnesení. Duchoně údajně trápily různé chronické problémy.

Rozsáhlou razii provedla Národní kriminální agentura (NAKA) 27. září na území několika krajů. Celkem bylo obviněno 15 osob, mezi nimi například známá slovenská influencerka Zuzana Plačková s manželem nebo j

Zuzanu Plačkovou odvádí policie v poutech.
Autor: Plus JEDEN DEŇ
.udista Tibor Kubáň. Plačková i Strasz jsou stíháni na svobodě. Skupina měla fungovat již minimálně od roku 2012. 

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
63 fotografií