Je to týden, co se Zuzaně a jejímu manželovi Renému obrátil život vzhůru nohama. Společně s dalšími 13 lidmi byli při policejní razii zadrženi a následně padlo obvinění za podezření na spoluúčasti v drogovém gangu. Soudce je z cely předběžného zadržení, kde manželská dvojice strávila celkem čtyři dny, pustil domů, ale obvinění stále trvají. Soud proběhne 7. října.

„Chci vám říct, že už jsem tady. Jdu si zařídit nějaké věci, teď jsem si byl pro mobil, čtyři dny jsem nejedl. Jsem rád, že jsem zpět, a nebudu se k ničemu vyjadřovat. Budeme si prostě žít takový život, jaký jsme měli předtím. Dávejte si pozor, s kým se stýkáte, můžete na to doplatit,“ sdělil po propuštění domů manžel Plačkové

Aby svou milovanou ženu přivedl na jiné myšlenky, tak jí před několika hodinami překvapil domácím mazlíčkem. Ale ne pejskem nebo kočkou – koupil jí totiž žíhané miniprasátko. 

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Zuzana byla dojatá a okamžitě se s novým členem jejich domácnosti pochlubila na sociální síti. Nakoupila mu vše potřebné a popsala už i jídelníček malého prasátka. Zeleninu, ovoce, meloun a granule pro králíky. 

„Naše malá láska. Tinky,“ napsala Plačková, která se až dojemně s půlročním prasátkem neustále mazlí. Samozřejmě ze stran fanoušků již přišly obavy, že čuník vyroste a místo pár kil bude vážit přes 50 kilogramů a víc. „Už nevyroste,“ věří ale brunetka. 

Ovšem to si před časem myslela i influencerka Dominika Myslivcová (27), která rovněž prasátko dostala, ale po pár týdnech ho raději dala tetě na venkov. Začalo jaksi přibírat na váze. 

Fotogalerie
75 fotografií