Fanoušci netrpělivě sledují všechna stories Zuzany Plačkové, aby se dozvěděli, jak na celý případ pohlíží. Kdo by ale čekal slzavá údolí a hodinová vyznání, spletl by se. Zuzana, přezdívaná také Queen, je zatím v klidu a snaží se žít zcela normální život. 

Přesto nyní něco málo přece jen prozradila. „Já si myslím, že nejlepší bude, když se vyjádříme ve čtvrtek,“ uvedla na instagramu. Právě ve čtvrtek 7. října začne soud projednávat obvinění proti ní a jejímu muži Renému. Jak už oba přiznali dříve, cítí se jednoznačně nevinně.

To podnikatelka a influencerka potvrdila i nyní. „Doufám, že všechno dobře dopadne, protože trestní stíhání, které je vedené vůči mně a Renému považujeme za bezdůvodné a upřímně věříme, že se dokáže naše nevina. A že spravedlnost zvítězí,“ prozradila na videu. Jinak dále pokračuje v propagování dalších produktů, což ji ostatně živí a vyneslo jí to jen v loňském roce milionové výdělky. 

Kromě toho se příznivcům pochlubila i tím, jak s mužem a přátel trávila večer - testovali své znalosti pomocí vědomostní videohry. Dále se také Zuzana, která se proslavila účastí v reality show Hotel Paradise, věnovala vzpomínkám. Právě totiž s Reném slaví výročí 6 let od svatby. Na instastories tak ukázala i několik snímku z obřadu v americkém Las Vegas. Zajímavé ale je, že nesdílela nic z jejich »první« svatby právě před 6 lety - na ní totiž měla ještě blond vlasy a její svatební šaty měly růžovou barvu.

Na profilu pak sdílela jen černobílou fotku, kde se manželé objímají a Zuza svého milého pusinkuje. V popisku pak jen popřáli „hezký víkend“. Pokud soud příští týden dobře dopadne, jistě se jim uleví. Možná se jim pak podaří založit i rodinu, jelikož podle spisu jejich případu by rádi dítě měli.

„Nerad by skončil ve vazbě, protože s manželkou vede spořádaný život a snaží se o dítě," mluví podle TV Markíza spis o Reném Strauszovi. Jeho choť zase mluvila o tom, že drogy, až na nějaké expertimenty v mládí, neužívá a k životu nepotřebuje. Stejně tak oba uvedli, že vzhledem k jejich výdělkům v podnikání, nemají zapotřebí se věnovat ilegálním činnostem.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
83 fotografií