Plačkové se „královna instagramu“ opravdu nepřezdívá jen tak pro nic za nic. Naopak na Slovensku patří k nejvlivnějším osobnostem na sociálních sítích. Řadu let propagovala především cizí značky a produkty, ale později na svůj úspěch navázala a založila vlastní firmu QUEEN ZP s.r.o., vyvíjí tak vlastní zboží.

Firmy jí ale i dál nabízejí zvýhodněné nabídky na oblečení, dietní stravu a mnoho dalšího. Zuzana rovněž podniká v oblasti gastronomie a má vlastní kavárnu v bratislavské Petržalce.

Rozhodně nestrádá, naopak vydělává tak, jak se o tom mnohým ani nesní. Jak totiž zjistil web Topky.sk, účetní závěrky její firmy QUEEN ZP jsou veřejně dostupné na internetu. Vyplývá z nich, že jen loni vykazovala společnost zisk 532 502 eur, tedy v přepočtu 13 481 606 Kč. Tržby v porovnání s předchozím rokem vyletěly o astronomických 610 %, a tak firma dosáhla výnosu v hodnotě 1 021 069 eur, tedy v přepočtu 25 850 890 Kč. A to přitom v době, kdy kvůli pandemii koronaviru jiné firmy naopak krachovaly.

Kdo už by se teď chtěl nadechovat a podivovat se nad těmi čísly, ještě by měl vyčkat. Queen Plačková totiž nezapomněla ani na daně z příjmu, a tak jí nelze v tomto směru nic vyčítat. Ze sumy 532 502 eur odvedla daň v hodnotě 158 415 eur, tedy v přepočtu 4 010 668 korun českých. Zdá se, že tak někdejší hvězdička reality show opravdu nelhala, když tvrdila, že rozhodně nemá zapotřebí si vydělávat ilegálně a kšeftovat s drogami. „My nejsme odkázaní na to, abychom vykonávali nějakou takovou činnost,“ durdila se v souvislosti s obviněními proti ní a jejímu choti.

Oba byli už z vazby propuštěni. „Lidi, važte si svobody. Zdravím všechny, chtěl bych každému poděkovat, kdo stál při nás a kdo nám věřil. To bylo takové peklo, lidi, že… Toto byly moje nejhorší čtyři dny v mém životě,“ svěřil se poté její muž René na sociální síti s tím, že čtyři dny nejedl. On i Zuzana sice stále ještě nemají vyhráno, oba svou vinu ale odmítají. Rozsudek však vynese až soud, který by se měl kauzou zabývat již 7. října.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
75 fotografií