Kniha nazvaná Zázraky jsou logické, která slibuje „komplexní návod na život vyzkoušený na vlastní kůži“, měla svůj slavnostní křest. Čtenáři se mohou těšit na knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou (59) o různých etapách lidského života, vyprávějící s humorným nadhledem a přehledem o tom, jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu, jak čelit nereálným obrazům virtuální reality či jak si budovat sebeúctu ve společnosti bez úcty a stárnout ve světě preferujícím mládí.

Kmotry tohoto zajímavě znějícího titulu se stala Jitka Čvančarová a moderátor a publicista Aleš Cibulka (44). A byla to právě herečka, která zazářila ve filmech Nabarvené ptáče či v seriálech Až po uši nebo Hlava Medúzy, na kterou se soustředil (téměř) veškerý zájem. Sympatická herečka byla totiž zcela k nepoznání! Místo dlouhých hnědých loken, které jsou jejím poznávacím znamením, zazářila na akci v romanticky zvlněném mikádu, které mělo nečekaně světlou barvu a velice jí v kombinaci s jemným líčením a černými krátkými šatičkami doplněnými koženou bundou slušelo.

VIDEO: Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání Markéta Reinischová

Při bližším zkoumání však bylo jasné, že jde jenom o povedenou paruku a Čvančarová se do takto drastické změny své image ve skutečnosti nepustila. Možná je to škoda, jelikož jí tento sestřih velice sednul. Mnozí by jistě souhlasili, že takto upravené vlasy jí výrazně ubírají na věku a vypadá v nich daleko lépe nežli s „mastnými“ kudrlinkami, které předvedla na zahajovacím večeru Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary 2021. Kromě nepřehlédnutelných modrých šatů z 25 metrů hedvábné látky, co jí zbytečně přidávaly na objemu, se totiž setkala s kritikou i za svůj účes, který působil urousaným dojmem.

Jitka ovšem nebyla jedinou celebritou, která zaskočila proměnou svého zjevu. Výraznou změnou si prošla i sama Kateřina Cajthamlová. Dáma, která byla dlouhá léta známá svými rusými vlasy, postupně začala s postřižinami a nyní nosí svěží světlé mikádo sotva pod uši. Rovněž se ukázala bez svých typických hranatých brýlí a ve výrazných bílo-černých šatech s květinovým motivem byla přímo reklamou na svou knihu, v níž hovoří i o tom, proč by si ženy měly hýčkat svou ženskost v jakémkoliv věku.
Fotogalerie
93 fotografií