Hvězda pořadů Jste to, co jíte, nebo DoktorKA se stala obětí podvodu! Na internetu se totiž začala objevovat klamavá reklama zaštítěná jejími fotografiemi. »Zázračný« sprej „Nějaká podvodná firma používala mé staré fotografie k propagaci přípravků na hubnutí. Byly to takové spreje, po kterých údajně hubnete. Taková blbost!“ sdělila Blesku Cajthamlová. O habaďůře se dověděla úplnou náhodou: „Volali mi lidi, že jsem krásně zhubla a kde si ten sprej mohou koupit. Byla jsem strašně překvapená, ale díky tomu jsem si toho všimla.“

Zmíněná aféra zároveň stojí i za výraznou změnou barvy jejich vlasů. „Bylo mi doporučeno změnit image, aby bylo jasné, že oni použili staré fotografie a že tu firmu nikterak nepodporuji. Mě to tedy výrazně nepoškodilo, ale poškodilo to především ty lidi, kteří na to naletěli,“ řekla Kateřina.

Varování

Na svou obranu podnikla i potřebné kroky. „Žalovala jsem je, ale na hospodářské kriminálce mi řekli, že nemám ochrannou známku na své jméno, tak se tím nebudou zabývat,“ prozradila dietoložka. Od problému, který zjevně nemá řešení, dala proto ruce pryč. „Dál nic dělat nebudu, to už se nedá řešit. Jen bych ráda apelovala na lidi, ať si dávají pozor a ať nenaletí. Ty firmy jsou totiž většinou nedohledatelné!“ varovala Cajthamlová.

 Hubne sama od sebe

Přesto Kateřina výrazně zhubla. Jak to udělala? „Asi to začalo tenkrát, když jsem byla ve StarDance. A možná to dělá i elektrokolo, na kterém jezdím velmi často. Jinak žádné diety nedržím, nejsem žádný dietář,“ svěřila se Cajthamlová. Proměna jí ale svědčí. „Jsem spokojená a šťastná. Nová barva vlasů se mi moc líbí a každý mi říká, jak mi to sluší. Tak mám radost,“ dodala s úsměvem.

VIDEO:

Fotogalerie
28 fotografií