Na internetu se objevil článek, ve kterém se měl známý slovenský rapper Majk Spirit rozpovídat o tom, jak se mu podařilo zbohatnout a vydělat miliony, v nichž se nyní podle všeho topí. Jenže on nic takového zřejmě nikde nevykládal, a jedná se tak jen o něčí způsob, jak se přiživit na raperrově jméně a nalákat tak další zájemce. Pravděpodobně se tak jedná o podvod, s jakým se potýkaly v minulosti i jiné celebrity (a dokonce i někteří významní podnikatelé).

Text, který zneužívá jméno Spirita, se dokonce odvolává na to, že první slova o svém finančním úspěchu měl prozradit v show Petera Marcina (53) Neskoro večer vysílaném minulý týden. Ve zmiňovaném pořadu se ovšem muž, co natočil vlastní verzi písně Karla Gotta (†80) Být stále mlád, objevil naposledy v říjnu 2019.

Nejenom, že se ten díl dosud nereprízoval, ale ani se v něm hudebník slovem nezmínil o tom, že by zbohatnul investováním do bitcoinů. Na jisté webové stránce k tomu ovšem někdo jeho jménem vybízí všechny Slováky. „Uspěl jsem díky tomu, že jsem rychle využíval nové příležitosti - bez jakéhokoliv zaváhání. A právě teď je mým nejvýnosnějším způsobem vydělávání program pro automatické obchodování s kryptoměnami. Jde o největší příležitost rychle vybudovat velké bohatství, jakou jsem v životě dostal. Všechny nabádám, aby si to prohlédli dříve, než to banky zakážou,“ měl údajně rodák z Bratislavy říci ve zmíněném programu.

„Pravdou je, že už několik minut po dokončení rozhovoru volali zástupci Slovenské národní banky s žádostí, aby se tento rozhovor neodvysílal, ale to už bylo pozdě,“ píše se v textu dramaticky.

Článek ovšem pokračuje dál s podtitulem „Exkluzivní rozhovor s Jaroslav Haščák“, kde mu podvodníci nejenom, že přiřkli docela jiné jméno (patřící slovenskému podnikateli, jenž byl podobným způsobem zneužit v prosinci), ale ani ho správně nevyskloňovali. Na stránce se dokonce tvrdí, kolik si rapper podle nich »vydělal« díky zmiňované platformě, a jde o částky skutečně závratné!

Celá stránka o investování je pořádně podezřelá, a každého automaticky přesměruje na web, kde se člověk musí – během omezeného časového úseku – zaregistrovat, a dát stránce minimální vklad 250 euro (6,3 tisíce českých korun). Poté se penízky údajně už jen sypou… Tedy podle podvodníků.

Čas, který se zde přitom odpočítává, je ale pokaždé stejný! Jde zkrátka o zcela očividný podvod a způsob, jak vytáhnout peníze z kapes důvěřivých lidí. Fanoušci známého muzikanta by si měli dát rozhodně pozor, málokdy je všechno tak, jak na první pohled vypadá!

VIDEO: Spirit s Popovičem málem přišli o nový hit: Smazala ho zhrzená ex!

Video
Video se připravuje ...

Spirit s Popovičem málem přišli o nový hit: Smazala ho zhrzená ex! Youtube.cz

Fotogalerie
36 fotografií