Majk Spirit, který se zapsal do povědomí českých diváků v roce 2014, kdy působil jako kouč v soutěži Hlas ČeskoSlovenska, je už nějakou dobu zadaný. Na instagram sice kýčovitě romantické snímky se svou partnerkou v západu slunce poctivě přidával, nikdy jí však nebylo vidět pořádně do tváře. I na své poslední dovolené v Thajsku se pochlubil pouze jejím sexy zadečkem nebo jinou částí těla. „Ve světě, ve kterém skoro všichni ukazují až moc, je to nejlepší, co můžeš udělat, zůstat trochu tajemný,“ vysvětlil své tajnůstkaření rapper u snímku s krásnou neznámou.

Nyní je už jasno, kdo je jeho vyvolenou – jmenuje se Maria. Podle eXtra.cz jde o známou ukrajinskou modelku, zelenookou kočku s nekonečně dlouhýma nohama, známější pod uměleckým jménem Masha. Přestože ji na rapperově profilu mnozí jeho fanoušci označují za zlatokopku, nic nebude nejspíš vzdálenější pravdě: Masha prý totiž pracuje pro dubajskou modelingovou agenturu, a tak rozhodně nebude mít o stabilní finanční zázemí a časté zakázky nouzi.

Jak se zdá, Majk Spirit je poté, co v roce 2012 oznámil rozchod s přítelkyní Laylou, znovu zamilovaný. A až po uši. Nasvědčují tomu i komentáře, které před nějakým časem psal k fotce, kde mu tehdy ještě neznámá partnerka spočívá na širokém hrudníku. „Ruku na srdce. Dobrá loajální žena je to nejlepší, co může v životě chlapa potkat. Když ji potkáš, drž se jí.“ Že by se po Rytmusovi (42) hnal do chomoutu další „zkrocený“ slovenský rapper?

VIDEO: Slovenský fešák Majk Spirit je v balíku! Holku nemá, ale pro Češky má slabost

Video
Video se připravuje ...

Slovenský fešák Majk Spirit je v balíku! Holku nemá, ale pro Češky má slabost Markéta Reinischová

Fotogalerie
25 fotografií