Ale tentokrát je v tom finský hudebník nevinně! Nebo alespoň to tvrdí on. Zatímco čtyřiadvacetiletá Mexičanka Claudia byla skutečná současná žena, která měla zahřívat postel Timovi Tolkkimu, je prý jen „fake“, který chce chotě nejstarší dcery Karla Gotta (†80) poškodit.

„Nějaká osoba jménem Jarka Kävi zveřejnila lži o tom, že jsme spolu strávili noc. Je to lež. Tohohle člověka nemám na facebooku v přátelích. Je to očividně falešný profil pouze s jednou fotkou a čtyřmi přáteli. Jasně falešný! V životě jsem nepotkal nikoho s tím jménem a teď se můj nejlepší kamarád rozhodl této osobě věřit raději než mně,“ rozepsal se na svém profilu Timo s tím, že patrně tak kvůli neznámé osobě, která si založila podvodný profil pod smyšleným jménem, ztratil člověka, o kterém byl přesvědčený, že je to jeho kamarád.

„Řekl bych, že opravdový kamarád ale věří víc vám než nějakému zas*anému falešnému profilu,“ usoudil Dominičin manžel, že se patrně ve svém neznámém nejlepším kamarádovi hluboce spletl. Proč mu ale vadí, že Timo má milenku (i když nemá), je záhada. S nejstarší Gottovu dcerou už jsou totiž odloučeni, a tak si přece může dělat, co chce.

Bizarní situace přišla zrovna ve chvíli, kdy to konečně vypadalo, že se blýská na lepší časy. Timo se totiž před několika dny sešel s Dominikou, aby se jí pochlubil, že je na chvíli v balíku. Jak potvrdila Gottová Blesku, Tolkki dostal zálohu na plánované letní turné po Jižní Americe, a tak si konečně může dovolit zaplatit něco z vlastní kapsy.

VIDEO: Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev!

Video
Video se připravuje ...

Po vyhazovu Dominiky odjel Timo zpět na letiště: Budu se rvát jako lev! David Turek

Fotogalerie
52 fotografií