Královna slovenského Instagramu Zuzana Plačková a její manžel René Strausz si mohou oddychnout. Prozatím totiž nadále zůstávají na svobodě. Během čtvrtečního  stání u Specializovaného trestního soudu v Bratislavě soudce vazbu nenařídil. Informoval o tom server Noviny.sk. Důvodem propuštění dvojice na svobodu měla být absence jednoznačných důkazů, že by prodávali drogy. 

Plačková i Strausz byli zadrženi v pondělí 27. září po policejní razii v jejich domě v Miloslavově. Od té doby byli v cele předběžného zadržení, teď mohou konečně opět na svobodu. O jejich dalším osudu zatím jasno není, oba čelí obvinění ze závažných trestných činů v souvislosti s údajným obchodem s drogami. 

Rozsáhlá policejní razie probíhala na území Bratislavského, Trnavského a Trenčínského kraje. „Vyšetřovatel Národní kriminální agentury (NAKA, pozn. red.) obvinil 15 osob z trestných činů Založení, zosnování a podporování zločinecké skupiny a Nedovolená výroba omamných a psychotropních látek, jedů nebo prekurzorů, jejich držení a obchodování s nimi. Během domovních prohlídek policisté zajistili víc než devět kilogramů omamných a psychotropních látek - metamfetaminů, ze kterých by se dalo vyrobit minimálně 90 tisíc jednorázových dávek drogy,“ uvedla NAKA ve vyjádření pro Noviny.sk. 

Na místě měly být taktéž nalezeny zbraně, střelivo, cigarety a více než 70 tisíc euro v hotovosti. Vyšetřování nadále pokračuje. 

Plačková sama obvinění striktně odmítá. O drogách prý neměla ani tušení a s tím, kolik si vydělává legálními činnostmi, prý nemá vůbec zapotřebí zaplétat se s drogami. 

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
79 fotografií