Z pohádkového resortu v Mexiku už se René Strausz a Zuzana Plačková vrátili zpět do své domoviny, narozeniny tak manžel slavné influencerky oslavil už doma na Slovensku. 

Tam na něj čekalo pořádné překvapení: ke svému velkému dni totiž dostal živou slepici! Slípku manželé ukázali na sociálních sítích - reakce fanoušků ale byly různé. 

Zatímco jedni pobaveně gratulovali, jiní vyjádřili obavy, zda se kontroverzní dvojice dokáže o ptáka správně postarat. V době, kdy Strausz zatím bezejmennou slepici dostal, totiž manželé neměli přichystaný ani kurník. 

Další otázky vzbudil i osud pašíka Tinkyho. Prasátko si s sebou dvojice do Mexika nevzala a není jasné, kde vlastně skončilo. Jisté je, že už ho nikdo nějaký čas neviděl. Otázkou zůstává i to, jak se slepicí bude vycházet.

Některým sledujícím se navíc nelíbilo, že slípku nechali manželé procházet po dlažbě u bazénu, zatímco rezavý opeřenec potřebuje hrabat na hlíně. Kdyby přitom navíc slepice do bazénu spadla, rychle by se utopila. 

Plačková ale, zdá se, na blaho slepice přece jen myslí a plánuje jí doma vytvořit ty správné podmínky. „Potřebuji kurník a ještě jednu slípku, aby jí nebylo smutno, protože zatím bydlí v párty domečku,“ svěřila se na instagramu. 

A pro kritiky si neodpustila ráznou odpověď: „Miluji ty přemoudřelé lidi, viděli jste, co máme za dům?“ smetla urážky ze stolu.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
57 fotografií