Zuzana Plačková a její manžel René ve čtvrtek 30. září odpoledne opustili vazební celu a měli by být stíháni na svobodě. Ale to jim zřejmě nebrání v tom, aby opustili Slovensko.

Úřad speciální prokuratury nebude tyto informace blíže komentovat. Ze strany soudu nebyly při rozhodování o vazbě stanovené podmínky, které by omezovaly pohyb vámi uváděných obviněných osob,“ řekla k jejich odjezdu pro Nový čas mluvčí prokuratury. 

V pondělí se Zuzka pochlubila fotku z pláže Jumeirah a označila v příspěvku i hotel, kde ovšem týden s polopenzí pro jednoho vyjde na 165 tisíc korun!

VIDEO: Královna Plačková je milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Cena se navíc podle pokoje a dalších služeb může vyšplhat i daleko víc! Influencerka zkrátka ve svém luxusním životě nepolevuje.

Před třemi týdny byla Zuzana s manželem společně s dalšími lidmi zdrženi vyšetřovateli NAKA. Čelí obvinění, že byli součástí organizované kriminální skupiny nejméně šesti osob, která působila na území Trnavského, Bratislavského a Trenčínského kraje na Slovensku. Po čtyřech dnech ve vazbě však manžele pustili domů. Dvojice se následně z bytu v Bratislavě přestěhovala do domu, který velmi nákladně zařizuje. Pořídili si také mini prasátko.

Fotogalerie
58 fotografií