„Nejkrásnější lékárnice“ a bývalá Miss České republiky Jana Doleželová je i sedmnáct let od soutěže krásy neskutečně sexy. Stále si totiž udržuje štíhlou figuru, a díky nikdy nemizícímu úsměvu z její tváře také působí stále velice mladistvě. K ještě mladistvější vizáži si nyní vypomohla také účesem. „Změna je život, a tak jsem se po třiceti letech vrátila ke krátkým vlasům,“ svěřila se na sociální síti maminka malé Veroniky (4).

Jak rovněž svým věrným followerům na instagramu i facebooku prozradila, zvolila stejný střih jako má její dcerka, kterou modelka počala s někdejším generálním ředitelem fotbalové Slavie Davidem Trundou (dvojice se minulý rok po šestiletém vztahu rozešla). Část Verunčiny hlavičky byla ostatně vidět i na selfíčku, jímž Doleželová dokumentovala svou proměnu. Díky svěžímu mikádu působí nyní tato kráska se čtyřmi křížky na krku jako puberťačka.

VIDEO: Návštěva zahrady u Jany Doleželové

Video
Video se připravuje ...

Návštěva zahrady u Jany Doleželové Videohub

„Moc vám to sluší,“ psali jí její fanoušci, a shodovali se, že teď vedle sebe budou působit ne jako matka s dcerkou, ale starší sestra s mladším sourozencem. Svým lajkem ji ocenil například podnikatel Josef Kokta (64), manžel Ornelly Koktové (28). Jak jí to sluší, to se můžete přesvědčit v naší galerii. Jisté je teď jedno – že bude daleko více viděna s rozpuštěnými vlasy, nežli s drdoly a culíky, jak tomu bývalo doposud.

Fotogalerie
36 fotografií