Olga Menzelová začala s egyptologem Miroslavem Bártou žít již za života manžela Jiřího Menzela (†82), o kterého se doma starala až do jeho skonu. Oscarový režisér tak věděl i o jejich synovi Albertovi, který se narodil v utajení na Mallorce. 

Producentka tak s Bártou vychovává i nejstarší dceru Annu (12) z předchozího vztahu s režisérem Jaroslavem Brabcema prostřední Evu (6), jejímž otcem je Menzel. Egyptolog je velmi často v zahraničí, a tak je možná někdy na vše Olga sama. Zato si může být jistá, že je jediná v jeho srdci. 

„Kdyby Vám některá žena řekla, že miluje květiny a my bychom viděli, že je zapomněla zalévat, jistě bychom v její  ‚lásku‘ ke květinám nevěřili. Láska je aktivní péče o život a růst toho, co milujeme.“

VIDEO: Vdova po Menzelovi (†82) Olga v paruce a Jiřího mikině: Rozhodla, co udělá s popelem

Video
Video se připravuje ...

Vdova po Menzelovi (†82) Olga v paruce a Jiřího mikině: Rozhodla, co udělá s popelem. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Kde tato aktivní péče chybí, tam není láska. A mně dnes přišly květiny až z Egypta, z Abusíru.... Děkuji lásko (Miroslav Bárta) za veškerou starost a péči o mě, o nás, i když tady zrovna nejsi,“ pochlubila se na sociální síti Menzelová. 

„Chce se mi říct, jste šťastná žena.... A navíc velmi krásná,“ komentují fanynky nejenom květinu, ale i její pózu v červených šatech.

Fotogalerie
44 fotografií