Před čtyřmi lety nastoupila do Ulice coby až příliš svědomitá studentka Marcela, neteř Veroniky Maléřové v podání herečky Hany Holišové (41). Fanoušci seriálu si tak herečku Annu Klausnerovou jistě pamatují jako brunetku s mikádem, pěknou holčinu, nicméně nijak zvlášť vyčnívající z davu. To se ale změnilo!

Herectví, možná jen dočasně, pověsila Anička na hřebík a přestěhovala se do Spojených států, konkrétně na východ do New Jersey, kde se živí jako au-pair, neboli chůva malých dětí. To by neznělo nijak rebelsky, když se však fanoušci podívají na vizáž mladé herečky, tam je změna opravdu radikální!

Anička vlasy ještě zkrátila a jejich výraznou barvu mění jako na běžícím pásu. Jednou má vlasy fialové, podruhé platinově blond, příště zase modré, zelené... Styling navíc doladila nepřehlédnutelným tetováním na ruce a dalšími doplňky včetně oblečení, které se rozhodně neřadí do škatulky vzorné studentky jako spíš punkové rebelky s prvky takzvaného japonského anime stylu. Zkrátka, kdo si Annu Klausnerovou pamatuje z Ulice, bude se asi při listování galerií hodně divit, jak se z na pohled křehké dívky stala rázem drsná rebelka.

VIDEO:

Fotogalerie
18 fotografií