O proměně přemýšlela už dlouho, ale přiměly ji k ní až nelichotivé komentáře na její vzhled. „Nikomu není příjemné o sobě číst, že vypadá jako chlap nebo lesba. Tedy když nejste ani chlap, ani lesba. Takže upřímně a otevřeně říkám, že reakce diváků byly motivem k tomu nechat si narůst delší vlasy,“ prozradila bez okolků Markéta.

Svěřila se do rukou svého dvorního kadeřníka Honzy Kořínka. „Chtěla jsem blond, pak jsem ale znejistěla a úplnou platinu si rozmyslela. Ono by se to ani nehodilo k roli, kterou mám v seriálu Ulice, kde jsem na mateřské,“ svěřila deníku Aha! herečka, jež si o prázdninách zahrála i na modelku. V Chorvatsku nafotila snímky vlasové proměny právě pro svého kouzelníka s nůžkami. Delší zvlněné vlasy Markétě seknou, tak snad už si škarohlídi odpustí jedovaté komentáře...

Jedna dcera

V reálu je Markéta maminkou krásné dcerky Josefínky. Víc dětí prý neplánuje. Zatím... „Já měla dítě před třicítkou a jen jedno. Miluju svou dceru, ale bylo to pro mě náročné období. Vím, jak složité je skloubit své touhy po práci, realizaci sebe sama a svůj rozvoj s péčí o malé dítě,“ prozradila nedávno v rozhovoru pro Super s tím, že to není jako z amerického velkofilmu. „Často to bylo náročné, ale ničeho nelituju. Obě jsme to přežily,“ doplnila.

Žena zákona

Markéta Stehlíková alias Karla Taubrová vystudovala policejní akademii, miluje svou práci a ráda cvičí jógu. Takhle popisují její postavu v seriálu Ulice. Sympatická herečka, tedy na obrazovce policistka, žije s Kryštofem Marečkem (Kryštof Rímský), se kterým založila rodinu. Do života jim nejprve vstoupil Vojtíšek, kterého adoptovali. A k tomu se jim doma zadařilo, Vojta má brášku Karlíčka.

Video: Nová znělka Ulice

Video
Video se připravuje ...

Nová znělka Ulice 

Fotogalerie
32 fotografií