V hořovické nemocnici se ve čtvrtek odpoledne dost možná narodila další česká sportovní hvězda. Malá Izabelka má už teď – s trochou nadsázky – stejně dobrou »mušku« jako její máma v časech své biatlonové kariéry. Podle informací Blesku totiž vykoukla na svět přesně v den stanoveného termínu! „Dostalo se nám s přítelem toho největšího daru na světě. Tohle naše malé štěstí se jmenuje Izabelka,“ rozněžnila se moderátorka primáckého pořadu Showtime. „A pak, že láska na první pohled není na celý život... Já myslím, že určitě je!“ doplnila kráska.

Než se ale Gabriela Soukalová začala koupat v moři mateřské lásky, musela proplavat rozbouřenou úžinou starostí. Coby nedávno rozvedená žena třeba řešila, aby její holčička neměla v rodném listě jako svého otce uvedeného matčina exmanžela, badmintonistu Petra Koukala (35)! Teprve zkraje srpna vypršela lhůta 300 dní, během níž by byl podle platných zákonů za otce děťátka považován automaticky právě muž, v němž se tolik zklamala!

„Pokud se dítě narodí v zákonné lhůtě tři sta dní od rozvodu a maminka není mezitím nově provdaná, na matrice to samozřejmě zjistí,“ upozorňuje renomovaný pražský právník JUDr. Jan Černý. „Je pak potřeba, aby se otec dítěte dostavil s matkou na matriku a v souhlasném prohlášení potvrdil, že je dítě skutečně jeho.“ 

VIDEO: Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?! Markéta Reinischová

A přesně to podle důvěryhodných zdrojů musela nastávající maminka ještě před porodem se svým Milošem podstoupit a jeho otcovství i »papírově« pojistit. Izabelka navíc – jak už bylo zmíněno – způsobně počkala až do termínu a na svět vykoukla nějakých 345 dnů ode dne, kdy se Gábina úředně rozvedla.

Vysoudí pro dceru ztracené miliony?

Starosti s Koukalem pro Gábinu ani tak ještě neskončily. Bude se s ním třeba soudit o krásnou a bezstarostnou budoucnost své dcerky. Už dřív si totiž postěžovala, že ji Koukal během jejich čtyřletého manželství nejen bezostyšně podváděl s jinými, ale také připravil o desítky milionů, jež díky biatlonu, renomé a své vždy usměvavé tváři vydělala!

Policii nahlásila, že zcela bez jejího vědomí nakládal s penězi ze společného jmění a za zády jí vyluxoval konta. Že neviděla ani korunu ze společných investic a ani z prodeje jejího pražského bytu, který zajišťoval. Že dodnes užívá luxusní hořovickou vilu za 25 milionů, kterou z jejích peněz zbudovali, a současně před ní zatloukl spekulativní nákup jiného domu.

Právníci sympatické zrzky už proto na Koukala podali trestní oznámení (zatím za podvod a křivou výpověď, další chystají kvůli zpronevěře), za což mu může hrozit až 8 (a za zpronevěru až 10) let vězení! „Konstatuji, že její výroky jsou nepravdivé či účelově vytržené z kontextu, což naštěstí mohu prokázat,“ zněla zatím jediná Koukalova obrana.

Fotogalerie
56 fotografií