„Bylo to opravdu překrásný, to vidět a sledovat, celý ten proces. Ještě teď se z toho celý klepu, je to strašně čerstvý, ale pocity jsou opravdu nádherný – když mi maličkou dali do ruky, tak slzy tekly proudem,“ prozradil pro Showtime novopečený otec Miloš Kadeřábek s tím, že na přání Gábiny jí byl po celou dobu porodu oporou.

„Myslím, že se sžívá úplně skvěle. Je úžasná a opravdu hodně statečná – má můj obrovský obdiv, jak to skvěle zvládla,“ vysekl Miloš své partnerce poklonu..

Vysvětlil také, jak jejich prvorozená dcera přišla ke dvěma jménům – Izabela Gabriela. „My jsme měli několik vypsaných jmen, ale pak jsme pod tím udělali tlustou čáru. Tahle dvě zkrátka vyhrála. Nebyli jsme si jistí, jaké bude mít malá příjmení – Gabča chtěla po mně, já po ní. Nakonec jsme se domluvili, že po ní bude mít jméno a po mně příjmení.“ Zkrátka tak trochu »královské dělení« jmen, ale hlavně, že už je jasno.

Dokonce už ví, komu je Izabelka víc podobná. „Bude mít oči po mně a Gabča říkala, že to jsem celej já, ale dneska jsme viděli, že má po ní krásný úsměv. Ten má po Gabče a zkrátka z nás obou kousek. Je zlatíčko, směje se, je skvělá,“ rozplýval se pro Showtime Kadeřábek nad svou dcerkou.

VIDEO: Takhle Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná! FTV Prima

Fotogalerie
50 fotografií