Gabriela Soukalová, současná moderátorka pořadu Showtime, která se aktuálně nachází v šestém měsíci těhotenství, se právě v pořadu FTV Prima svěřila, jakého pohlaví bude dítko, které počala se svým partnerem Milošem Kadeřábkem. Slavnostně bouchla konfety - které odhalily růžovou barvu.

„Bude to holka. Přitom jsem vsadila boty na to, že to bude kluk,“ prozradila s úsměvem kráska, která zazářila i v taneční soutěži StarDance …když hvězdy tančí. Zatímco její přítel se usmíval s tím, že on doufal v holku, ona se na instagramu svěřila, že „dala na svou intuici“. V tomto případě se ale zmýlila. „Jak se bude jmenovat, to ještě nevíme. Pořád máme několik favoritů,“ nechala se slyšet Gabriela.

Na příchod miminka se nastávající rodiče nijak zvlášť nepřipravují. „Zatím jsme zastávali takovej pohodovej přístup, protože se musím přiznat, že nejsem typ ženy, která by potřebovala mít přehršle informací z internetu. Ale určitě bych chtěla v nadcházejících týdnech navštívit nějaký kurzy, kde se dozvím informace, který potřebuju,“ plánuje si Gábina, která aktuálně svádí dost divokou soudní bitvu se svým bývalým manželem Petrem Koukalem o majetek. Svého exmanžela také obvinila, že ji podváděl, utrácel její peníze a neumožnil jí odnést si své věci ze společného domu. Pomohla až výzva právníka.

VIDEO: Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná! FTV Prima

Nyní společně s Milošem rekonstruuje nový byt. „Jsem nervózní z toho, co přijde, budu poprvý otec,“ nechal se slyšet moderátorčin přítel. Zároveň se o Gabrielu také hodně strachuje – přestože má už pořádný pupíček, ve kterém roste nový život, ještě před narozením potomka by si někdejší vrcholová sportovkyně chtěla dopřát s kamarádkou adrenalinový výlet, pěší pouť do Santiaga de Compostela! „Chtěla by si dát pochod po horách ve Španělsku, na čtrnáct dní,“ prozradil na Soukalovou.

Tu to tam prý velice táhne… „Když ta žena cítí, že je to v pořádku, sportuje, je aktivní, tak proč ne?“ nechápe jeho obavy Gabriela. Její těhotenství ostatně žádné neobvyklé komplikace neprovázejí a má zcela normální průběh. 

Miloš chce být každopádně u porodu, aby byl Gabriele, která je podle něj „úžasná, originální a jedinečná žena s krásným úsměvem“, patřičnou oporou. A chce to i nastávající maminka. „Myslím si, že je to hezký, ze všech stránek je dobrý, když ten muž ví, čím vším si ta žena musí projít,“ domnívá se moderátorka, která již brzy pověsí svou profesi na hřebíček a začne se věnovat docela nové životní roli, a to roli mateřské.