Nejšťastnější období v životě ženy, tedy těhotenství, prožívá muzikálová hvězda Eliška Ochmanová poněkud divoce. Například si prošla koronavirovým onemocněním. To se jí ale úspěšně podařilo překonat a nyní se již těší ze svého jiného stavu. Pro miminko, které jí roste pod srdcem, například zařizuje pokojíček. Nikoho nejspíš nepřekvapí, že Ochmanová, známá z prken, která znamenají svět, z role zelené Elphaby z muzikálu Čarodějka, ladí pokojíček právě do této barvy.

Nejenom nábytek, ale i plyšáci jsou krásně sladění. „Jak jinak by asi mohla vypadat výbavička pro naše mimi?! U nás prostě vyhrávají žabičky a zelená barva!“ vtipkovala na sociální síti Elis a o něco později přiznala, že od chvíle, co sdílela snímek s výbavičkou, zahrnuli ji její příznivci s dotazy, zda je zelená barvou pro chlapečka či pro holčičku. „Tak co byste tipovali?“ nadhodila Eliška a rozhodla se jim to svěřit skrze anketu. Kdo tipoval, že to bude jako kluk jako buk, tipoval správně. Jenže to byl omyl! Ve skutečnosti čeká holčičku...

VIDEO: Janečkova Čarodějka Ochmanová je čerstvě vdaná: Teď se vrací do práce!

Video
Video se připravuje ...

Janečkova Čarodějka Ochmanová je čerstvě vdaná: Teď se vrací do práce! David Turek, Lukáš Červený

„Jsem úplně blbá lama, protože jsem si jaksi nevšimla, že jsem zaklikla špatnou odpověď,“ vysvětlovala se smíchem pak ve svém dalším příspěvku.

 „Takže vy, co jste měli radost, že jste se trefili… jste se netrefili. Je to přesně obráceně.“ Děťátko, které čeká, totiž bude holka! „Můj milovaný manžel mě uklidňoval, že to určitě všichni pochopíte, vzhledem k tomu, že jsem těhotná. Ale já si myslím, že ten důvod je někde úplně jinde…“ smála se a významně si ťukala na čelo.
Fotogalerie
47 fotografií