„Dnešní Showtime končí a s ním snad jen dočasně i já,“ oznámila na závěr primáckého pořadu Gabriela, která byla oděná v bílé barvě a během večera už si láskyplně držela pořádně velké těhotenské bříško.

„Srdečně děkuji vám všem věrným divákům, které se mi nepodařilo svými výstupy odradit. Počítám, že se jednalo tak o dva diváky - o mou maminku a o mou tetu,“ řekla s upřímným pousmáním Soukalová a vtipně tak narážela na nešvar, který provázel díly, jež uváděla právě ona. Mnohdy byly totiž plné přeřeků či zaváhání, ačkoliv se samozřejmě někdy mohlo jednat o pouhou smůlu a technické problémy ve studiu... 

„Né, samozřejmě doufám, že vás bylo mnohem víc, zároveň bych chtěla moc poděkovat celé televizi Prima, všem členům za krásnou příležitost a měsíce, na které budu asi vždy s láskou vzpomínat,“ pronesla již ve vší vážnosti někdejší královna biatlonu.

V té chvíli už se zpoza rohu vynořil kolega Roman Šebrle (46) s obřím pugétem, jak bývá u takovýchto příležitostí zvykem. „Bude se mi stýskat, mějte se hezky a přeji vám krásné sledování dalších dílů Showtimu,“ přála moderátorka, ale v té chvíli už ji přerušil Roman s tím, že ještě odejít nemůže. „To mi nemůžeš udělat, to snad neni možný,“ nevěřila svým očím krásná nastávající maminka, která už předtím byla viditelně dost naměkko.

Pak diváci zhlédli ultrakrátký sestřih starších záběrů s Gábinou v roli moderátorky, který končil právě jedním jejím zaváháním v podobě citoslovce „eee“. A tím byl pořad u konce. Vskutku netradiční tečka. Přesto je jasné, že Soukalovou čekalo v zákulisí ještě velké loučení. Teď už se může v klidu soustředit na porod a její roli na Primě přebere bronzový Muž roku Immanuel Adenubi (23).

VIDEO: Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?! Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií