„Známe se už několik let, byli jsme blízcí přátelé. Je to člověk, který spoustu posledních let pracoval v gastronomii, jeho rodina má i několik podniků,“ prozradila Gábina.

Pikantní budiž fakt, že jednu z restaurací provozuje Milošův otec v Hořovicích, odkud pochází Gábinin nyní už exmanžel Petr Koukal (35) a kde si s ním před lety postavila velkorysý dům. Koukalová se v novém vztahu možná řídí heslem, že láska prochází žaludkem.

Miloš prý totiž velmi dobře vaří. „Já miluju jídlo a tím si mě hodně získal, to mu hodně nahrálo plusový body. Je to ten typ muže, který by mě nechtěl jakkoli předělávat, respektuje mě se všema chybama, s tím, jaká jsem, což je obrovsky osvobozující,“ rozplývala se bývalá biatlonistka s tím, že se cítí šťastná.

VIDEO: Gabriela Koukalová v seriálu Sestřičky: Strach z natáčení!

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Koukalová dnes poprvé v seriálu Sestřičky: Strach z natáčení! FTV Prima

I proto, že mají řadu společných zájmů. „On je sportovní multitalent a taky hodně inklinuje k umění, těch směrů, které máme společný, je celá řada.“ To, že by se znovu hnala před oltář, ale zatím nezvažuje! „Musím říct, že po těch zkušenostech, co mám z minulosti, tak nejsem těm svatbám úplně nakloněna. Takže tady v tom směru bych rozhodně nepospíchala. Ale budoucnost plánujeme společnou,“ podotkla. 

Zatímco si užívá nový vztah, stále nedořešila majetkové vyrovnání s exmanželem, badmintonistou Petrem Koukalem. „Čím delší čas uplynul od toho rozvodu, tak jsem v podstatě do jistý míry víc a víc zklamaná. Pořád jsem věřila tomu, že se dokážeme domluvit jako dospělí lidi,“ posteskla si Gábina.

„Ale teď z toho nemám ten pocit, dokonce je mi to až nepříjemný v tom, že jsou zpochybňovány moje sportovní úspěchy, ocenění a dospělo to do takový fáze, že si prostě oba dva musíme brát právního zástupce. Takže v klidu to asi moc neproběhne,“ očekává Koukalová tvrdou bitvu o majetek.

„Dopustila jsem, že vycejtil šanci a asi si mě uměl docela dobře přečíst. Mrzí mě, že musím dát mnoha lidem kolem mě za pravdu, a dneska si uvědomuji, že jsem měla dlouhou dobu zavřený oči.“ 

VIDEO: Nejodvážnější fotka! Gabriela Koukalová se odhalila pro obálku časopisu Playboy

Video
Video se připravuje ...

Nejodvážnější fotka! Gabriela Koukalová se odhalila pro obálku časopisu Playboy FTV Prima

Fotogalerie
58 fotografií