Odhalené fotky Koukalové se totiž objeví jak v časopise, tak v charitativním kalendáři. „Nabídka na focení smyslných snímků mě nejdřív zaskočila! Ale přesvědčil mě její dobročinný podtext,“ tvrdí ryšavá hvězda. „Fotky nepotěší jen čtenáře, ale zároveň podpoří i lidi s poruchou příjmu potravy, se kterou mám osobní zkušenost,“ svěřuje se Koukalová.

Do třetice...

Ráda by vybrala půl milionu korun, jež pomohou podpořit činnost její nadace. Není to přitom poprvé, co se bývalá sportovkyně odhalila před objektivem. Úplně nahá pózovala v minulosti jak s exmanželem, badmintonovým šampionem Petrem Koukalem (34), tak sama v reklamní kampani na klenotnictví, v níž vystřídala hokejového boha Jaromíra Jágra (48).

Mít se ráda

Focení pro známý pánský časopis byla podle moderátorky výzva, na kterou se těšila. „Jsem žena a jsem ráda krásná. Ráda se pěkně oblékám, ale uvědomuji si, že krása se skrývá i pod oblečením,“ míní Koukalová. „Je nesmírně důležité svou tělesnou krásu přijmout, mít se ráda. To je jedním ze základních klíčů ke spokojenosti,“ dodává.

Večeře za 55 555 Kč

Charitativní kalendář je v prodeji na webové stránce www.hithit.cz a celkem bude v prodeji 222 kusů. Základní cena jednoho kalendáře je 555 Kč, s osobním věnováním Gabriely pak 11 111 Kč. Pět zájemců si také může ke kalendáři s věnováním zakoupit za 55 555 Kč speciální zážitek – večeři ve společnosti moderátorky samotné!

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Koukalová v seriálu Sestřičky: Ošklivý pád bez dublérky! FTV Prima

Fotogalerie
54 fotografií