Kvůli koronaviru sice nemůže hrát ani koncertovat, a tak přišla o řadu honorářů, ovšem i tak souhlasila s tím, že se zadarmo stane tváří kalendáře na podporu útulku v Doksanech.

Možná toho ale sem tam zalitovala, když zjistila, co po ní bude fotograf vlastně chtít. „Byla jsem vpuštěná do ohrady, kde bylo najednou asi třicet koz, já jsem mezi ně měla vběhnout a fotit se. Trošku jsem se bála, protože přece jenom byly v převaze,“ netajila se muzikálová Kleopatra či Angelika a hvězda chystaného muzikálu We Will Rock You.

Nakonec ale obavy překonala a dokonce se během focení stihla i zamilovat. V útulku Dogsy se jí zalíbila opuštěná fenka Micky a málem už si ji zpěvačka vzala domů, nakonec ale vyhrál rozum nad srdcem.

VIDEO: Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce?

Video
Video se připravuje ...

Kamila Nývltová oslavila 4 roky s přítelem: Proč ji šetří tam, kde ona nechce? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Nevím, jak bychom se v Praze vešli všichni do bytu, a hlavně naši by z dalšího přírůstku asi neměli radost. Už teď máme u baráku pět psů. Dělají si ze mě srandu, že se vnoučete nedočkají, protože budu mít doma jenom pejsky,“ přiznala Kamila s tím, že by se jí vlastně docela zamlouvala myšlenka založit si útulek pro opuštěná zvířata.

Ostatně už nyní je ženou mnoha řemesel. V minulosti čistila v Krkonoších les a uvažovala o podnikání s dorty, které sama peče.

VIDEO: Kamila Nývltová chce být od dětství Čarodějkou!

Video
Video se připravuje ...

Kamila Nývltová chce být od dětství Čarodějkou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
56 fotografií