Slavný producent František Janeček v pondělí večer na terase hotelu NH Prague City pořádal velkolepou oslavu nejenom svých narozenin, ale i významného výročí své agentury GoJa – a na této akci samozřejmě nechyběly hvězdy z jeho „stáje“. Například mladičká Natálie Grossová (17), která díky Janečkovi zazářila v muzikálech Čarodějka, Ples upírů či Fantom Opery, anebo populární hitmaker Michal David (60), k jehož kulatým šedesátým narozeninám Janečkova firma vydává speciální „trojcédéčko“ s jeho nejznámějšími písničkami.

Přestože prezidentem oceněný interpret hitů Nonstop, Decibely lásky či Ruská Máša tentokrát nevsadil na laciný styl „od kolotočů“, tedy na pestrobarevnou košili s rozhalenkou, divoké barvy však tentokrát vynesla jeho paní. Neméně exotické motivy zvolila i zpěvačka Kamila Nývltová (31). I přes krátký střih šatů však díky halucinogenním vzorům vypadala jako „mladá-stará“, jak se říká, a byla to škoda, jelikož jinak jí to ohromně slušelo.

VIDEO: Michal David na narozeninách Františka Janečka

Video
Video se připravuje ...

Michal David na narozeninách Františka Janečka David Turek, Lukáš Červený

Svůj outfit nevychytal ani zpěvák Marian Vojtko (47). Ve žluté polokošili s rozepnutými knoflíčky působil mezi ostatními muži v košilích a oblecích spíše jako někdo, kdo se na akci zastavil možná jen náhodou cestou z golfu. Na podobnou „ležérní eleganci“ vsadil podle všeho také herec Jiří Hromada (62), co se na akci dostavil ve vytahaném tričku, anebo zpěvák Jarek Šimek (46).

Stoprocentně nejhlubší výstřih vynesla DJka Andrea Pomeje (32), která na akci dorazila i se svým urostlým klempířem Petrem Plačkem (39), jenž si říká Pedritko. Několikrát upravované silikony jí málem z bělostných šatiček vypadly a málokdo se jí dokázal dívat do očí… anebo alespoň na roušku s provokativním nápisem „Největší virus je Babiš“, jímž dala jasně najevo svůj postoj k celé pandemii viru covid-19. Do kapsy tak strčila Kateřinu Mátlovou (41) – obvykle se totiž naditými dekolty chlubí ona. Teď je z ní ovšem dáma v radostném očekávání, měla by být v pátém měsíci těhotenství, a tak je možné, že na nějaký čas její fanoušci musejí na její výstřihy zapomenout.

VIDEO: Marian Vojtko na narozeninách Františka Janečka

6550201:gallery:true:true

Půvabně sladěni byli snoubenci Michaela Kuklová (52) se svým o 12 let mladším partnerem Josefem (40) – oba vsadili na bílou barvu. Do bílé se oblékla také herečka Sabina Laurinová (48), v současné době hvězda seriálu Sestřičky Modrý kód. Vedle své dcery Valentýny (18), kterou má s rockerem Josefem Vojtkem (55), působila velice mladistvě, člověk by si ji klidně spletl s její starší sestrou – kdyby tedy Valentýna nějakou měla. Na všechny hosty Janečkovy oslavy, ať už skvěle vystajlované či dokonalé příklady módních přešlapů, se můžete mrknout do naší galerie…

Fotogalerie
69 fotografií