Hitmaker byl navýsost spokojený, protože oslava se opravdu vyvedla. Pozval ke stovce přátel, kolegů a nic se nezvrtlo. „Bylo horko, neopil se ale nikdo. Jenom mýmu hudebníkovi Vladimíru Stejskalovi jsme museli volat sanitku. Alkohol nepil, ale je mu sedmdesát, a to horko bylo na něho moc,“ osvětlil Blesku Michal.

VIDEO: Michal David: S Vendulou Pizingerovou nás pojí obrovské tragédie! 

Video
Video se připravuje ...

Michal David: S Vendulou Pizingerovou nás pojí obrovské tragédie! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Dary si prý zdaleka všechny nerozbalil. „To udělám v následujících dvou dnech, pomalu a sám. Rád se těším z dárků a doufám, že na všech budou cedulky, abych věděl, od koho jsou,“ komentoval s úsměvem.

Mok králů

Něco už ale rozbalil v průběhu party a zkonstatoval, že mu do jeho baru přibylo pár znamenitých koňaků. Premiér Andrej Babiš (65) mu věnoval šedesát let starý lahodný mok králů a hudební boss František Janeček (75), v jehož skupině Kroky jako zpěvák začínal, mu dal prestižní kazetu Louise XIII. Prestige, jejíž prodejní cena dělá bez kačky 190 tisíc!

A pozor - druhou takovou dovalil ještě rozvadovský král hazardu Leon! „Měl jsem z toho radost, protože z jejich dárků je jasné, že mě znají,“ pochvaloval si oslavenec. „A Andrej Babiš mne mile překvapil,