Skladatel a podnikatel Ladislav Štaidl měl v životě hned několik osudových žen a se dvěma pak zplodil i potomky. V letech 1974 - 2001 byla jeho manželkou Aňa Štaidlová, s níž měl dceru Karolínu (38) a syny Jana (44) a Jiřího (46). 

Nejmladšího Artura měl ale se zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Se Śtaidlem nikdy nebyli svoji, ale chvíli se snažili fungovat jako rodina. Pak se ale rozešli a jednu dobu dokonce o syna bojovali, jelikož Iveta na tom již nebyla dobře a Štaidl nechtěl, aby se to podepsalo i na chlapci. V roce 2011 pak soud rozhodl a svěil Artura do péče otce.

Patnáctiletý mladík se tak tehdy od mámy z Uhříněvsi stěhoval do domu na pražském Albertově. Tam žili i jeho starší sourozenci a už tehdy se zdálo, že to nebylo na škodu. Artur pookřál a mohl si budovat vztahy s rodinou. Vzhledem k tomu, že se každý ze sourozenců vydal karirérně trochu jiným směrem, mohlo ho to jistě obohatit i v tomto směru.

Fotogalerie: Zemřel Ladislav Štaidl (†75)
65 fotografií

Jeho bratr Jiří je právník, poskytuje právní služby, věnuje se hlavně autorskému právu i ochraně průmyslového a duševního vlastnictví. Zabývá se i reklamou. Jan zase pracoval s otcem Ladislavem jako manažer ve firmě a vedle toho působí v České asociaci amerického fotbalu. Také Karolína je úspěšná, stala se produktovou manažerkou sítě britských obchodů. 

V roce 2014 pak Artura zasáhla první osudová rána - zemřela mu maminka. V den, kdy Bartošová skočila pod vlak, byl přitom její syn ve škole. Naštěstí měl ale prý vypnutý mobil a smutnou zprávu mu oznámili v ředitelně. Podle zdroje blízkého rodině ho tehdy jel vyzvednout právě nejstarší bratr Jiří a byl mu tak oporou. Dokonce se zdálo, že ho Artur bere i jako dalšího 'tátu'.

VIDEO: Zemřel Ladislav Štaidl (†75): Jak komentoval dráhu syna Artura? Co se mu nelíbilo?

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Ladislav Štaidl (†75): Jak komentoval dráhu syna Artura? Co se mu nelíbilo? Blesk TV

Také s Honzou si Artur vybudoval hezký vztah - straší brácha se o něj prý staral už v dětství, jezdili spolu na dovolené, jindy spolu vyrazili do kina či na koncert. Měli si jistě co říct, oba mají totiž blízko k hudbě  - Artur bubnuje (a měl i vlastní kapelu), Honza hraje na klavír. „Honza žije sportem, přitáhl k němu i Artura,“ prozradila již dříve rodinná přítelkyně. V roce 2015, kdy se Jan ženil, nesměl tak ani Artur mezi hosty na obřadu chybět. 

Alespoň v sourozencích má teď Artur rodinu, která mu pomůže překonat smutek. Nyní, když táta Ladislav prohrál svůj boj s covidem, je z něj totiž ve 24 letech sirotek. A ačkoliv finančně zřejmě strádat nebude, jelikož mu maminka odkázala všechno, co měla, peníze mu jistě zármutek a stesk nezmírní. 

VIDEO: Zemřel Ladislav Štaidl, kapelník Gotta podlehl koronaviru. A smrt si vzala i Andyho Hryce 

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Ladislav Štaidl, kapelník Gotta podlehl koronaviru. A smrt si vzala i Andyho Hryce Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
65 fotografií