Přestože po mámě Ivetě Bartošové zdědil miliony a je finančně zajištěný, nesedí s rukama v klíně. Místo toho, aby rozhazoval za nesmysly, nebo zabíjel čas jen na vysokoškolských mejdanech, vrhl se podle zjištění Aha! na catering s vodními dýmkami.

S kamarádem Martinem (27) půjčuje od loňského května zájemcům „vodnice“ a snaží si šikovně přivydělat. „Můžete se připravit na to, že vaši hosté budou skutečně ohromeni,“ lákají kluci na sociálních sítích zákazníky. Podle zjištění Aha! si za pronájem dýmky na den účtují od 590 do 1290 korun.

Přestože syn zesnulé zpěvačky na facebooku vystupuje jako jednatel společnosti, podle dostupných dokumentů jeho jméno v žádné firmě zatím nefiguruje. Zatím si na to založil jen živnost. Kromě toho se Artur snaží za peníze mačkat i spoušť fotoaparátu. „Nabízím focení portrétů. Jestli by měl někdo zájem, tak pište,“ nabízí své fotografické služby přes facebook.

Hudební pokusy

To, že je synek podnikavý, se musí líbit jeho otci Ladislavu Štaidlovi (74). Muzikant a podnikatel hlavně nechtěl, aby Artur šel ve šlépějích své zesnulé matky a vsadil v životě jen na hudbu.

I proto mu zaplatil studium na Vysoké hotelové škole v Praze. Stejně jako jeho máma to Štaidl junior ostatně s mikrofonem už zkoušel a zpíval v metalové kapele Behind the Mirror (Za zrcadlem). Skupina se mu nicméně v roce 2018 rozpadla, její členové konec zdůvodnili nedostatkem času a neshodami.

VIDEO: Budete mrkat! Rozjetý Artur Štaidl na koncertě se svou kapelou! Pořádně to rozbalil!

Video
Video se připravuje ...

Budete mrkat! Rozjetý Artur Štaidl na koncertě se svou kapelou! Pořádně to rozbalil! Pavel Machan

Fotogalerie
35 fotografií