Světová královna biatlonu Gabriela Soukalová zažívá jedno z nejkrásnějších období života. „Volal nám tatínek, že na náš brzký návrat z porodnice už vše připravil, že doma všude uklidil a připravil i zázemí pro maličkou Izabel,“ rozplývala se nadšeně moderátorka pořadu Showtime a pochlubila se světu jedním z prvních snímků miminka.

Cizí dítě

„Mně to připadá, jako by to bylo úplně cizí dítě. Že jsme ho někde dostali cestou sem. To bylo všechno tak strašně rychlý, že mi to začíná docházet až v posledních dnech. Je to velká změna,“ svěřila Gábina včerejšímu Showtimu po příchodu z porodnice. „Není cizí, má nos a úsměv po tobě!“ oponoval jí Miloš. „A tvoje oči má...“ přizvukovala šťastná máma. „Jo, tak má z nás obou kousek!“ radoval se pyšný otec.

Byla to rychlovka

Po loňském říjnovém rozvodu s badmintonistou Petrem Koukalem (35), s nímž se ještě táhnou majetkové nesrovnalosti, vzplanula Gábina láskou k Milošovi. A zatímco na jejích rozvodových papírech ještě zasychal inkoust, oznámila těhotenství, přestěhovala se k partnerovi a nyní jsou už doma tři.

Dal by se ten porodní výkon srovnat s nějakým závodem?  

No říkala jsem si, že když nastala nějaká ta kontrakce, tak jsem říkala...to je taková cílová rovinka nějakýho hodně unavenýho závodu, ale ta cílová rovinka má jen nějaký určitý počet metrů, kdežto ten porod trvá několik hodin, takže o to je to všechno náročnější to vydržet a opravdu smekám před všema maminkama, které mají víc dětí, protože jak jsem ještě čerstvá z té zkušenosti, tak jsem si říkala, že je neskutečné, že do toho člověk jde ještě znova. To bylo až tak náročný. O to víc pro mě nabývá slovo máma jiný význam v posledních dnech.“

Proč dvě jména?

Jako u všech rodičů byl trošku boj vymyslet pro holčičku jméno pro celý život. Gábina s Milošem na to šli ale chytře. „Měli jsme několik vypsaných jmen, ale pak jsme pod tím udělali tlustou čáru. Tahle dvě zkrátka vyhrála. Nebyli jsme si jistí, jaké bude mít malá příjmení – Gabča chtěla po mně, já po ní. Nakonec jsme se domluvili, že po ní bude mít jméno a po mně příjmení,“ prozradil pyšný tatínek, který se obává, aby Gábi dceru někde nezapomněla, jako kdysi zapomněla hůlky. 

Jako hůlky :) Doufám, že to nebudu mít po tátovi, protože ten mě zapomínal úplně všude, kde jsme byli... takže to je zajímavý, ale snad s tím dítětem na tom teď budeme líp teda,“ věří novopečená maminka. 

Video: Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?! Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií