Z šest dní staré dcery Izabely, která druhé jméno získala po slavné mamince, je nadšený i novopečený tatínek Miloš Kadeřábek. Ten si své holky dnes odvezl do nově zrekonstruovaného domku v Berouně. 

Nikdy jsem si nemyslela, že to budu moct říct, ale po hořovické porodnici se mi bude stýskat! Děkuji Vám všem zdravotníkům a lidem, kteří každý den pomáháte maminkám, aby zvládaly vše, co je pro ně nové. Zároveň jsem se nikdy nefotila v županu, ale tentokrát jsem za super péči udělala moc ráda výjimku!!“ poděkovala před odjezdem z porodnice Gabriela Soukalová. I v plyšovém županu se srdíčky jí to seklo. 

Tak jsme oficiálně propuštěny z poro. Museli jsme si tu památnou chvíli zdokumentovat. Jak můžete vidět, pyšní rodiče jsme už teď! A taky nejvíc vděční za to, že vše dobře dopadlo a neseme si domů největší poklad. Děkujeme za skvělou péči Vám zaměstnancům hořovické porodnice bez kterých bychom se my, novopečené maminky neobešly. Říkám si až, že se mi po Vás všech bude stýskat! Jste skvělí!“ okomentovala odchod z porodnice Soukalová. 

VIDEO: Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Gábina Soukalová prozradila své plány: Porod, jméno pro dítě a žádná mateřská?! Markéta Reinischová

Bývalá biatlonistka se na příchod holčičky moc těšila a její euforie z jejího příchodu na svět nebere na sociální síti konce.

Dostalo se nám s přítelem toho největšího daru na světě ! Tohle naše malé štěstí se jmenuje Izabelka. A pak, že láska na první pohled není na celý život! Já myslím, že určitě je!!“ napsala k prvnímu společnému snímku, na němž má dceru v náručí, Gábina. 

Fotogalerie
39 fotografií