Půvabná brunetka se s bývalým šéfem fotbalové Slavie Davidem Trundou (44) seznámili v roce 2014 na mezinárodní akci, kterou pořádal. O tři roky později přivedli na svět dceru Verunku, kterou pokřtili v kostele. Do svatby se ale nehnali a loni v létě přišel rozchod.

„David se rozhodl v létě odejít, což musím respektovat. Finančně jsem se s ním vyrovnala v rámci domu tak, aby mohl zůstat mně a mohla jsem v něm žít s dcerou,“ vysvětlovala v primáckém Showtime Miss ČR 2004 Doleželová

„Měli jsme dům napůl, takže jsem mu dala řádově několik milionů a vyplatila mu jeho část,“ doplnila a naznačila, že ani dohoda o péči o jejich společnou dcerku nebyla nijak náročná. Veroniku tak může Trunda vídat vždy, když chce. 

VIDEO: Lékárnice Jana Doleželová: Průsvitné šaty odhalily její štíhlé tělo!

Video
Video se připravuje ...

Lékárnice Jana Doleželová: Průsvitné šaty odhalily její šíhlé tělo! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Což je jednou za čtrnáct dní o víkendu a pravidelně v týdnu ve středu. Takže to máme celkem vyřešené. Myslím, že jsme se dohodli relativně v klidu. Samozřejmě tam byly nějaké emoce. Ale nic vyloženě vyhroceného,“ popisovala Jana.

Jaké pohnutky ale Trundu vedly k odchodu od rodiny a zda v tom byla jiná žena, Doleželová vlastně neví a moc po tom nepátrá. „Přiznám se, že dodnes nevím, jaký byl důvod našeho rozchodu,“ netají se a nechce komentovat ani spekulace o tom, že si měl David něco začít s tenistkou Petrou Kvitovou (31). 

„Nová partnerka bývalého partnera? To je téma, které nechci s ohledem na dceru vůbec komentovat,“ řekla v Showtime rázně modelka, která léta snila o vedení vlastní lékárny a skutečně si to posléze i splnila. Také ona už má po rozchodu zřejmě novou známost, ale mluvit o tom nechtěla s ohledem na citlivé a nároční období v životě. Pravda je taková, že v minulosti měla na chlapy tak trochu smůlu - randila například s podnikatelem Richardem Podroužkem či miliardářem Karlem Janečkem (47). S tím se rozešli poté, co matematik s klidem prohlásil, že má partnerek povícero. 

VIDEO: Jana Doleželová je v 7. měsíci! Ale kde má břicho?

Video
Video se připravuje ...

Jana Doleželová je v 7. měsíci! Ale kde má břicho? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
52 fotografií