Znají to nejspíš všechny dámy – jakmile změní svou barvu vlasů, rázem se promění v jinou ženu. Stejně tak k nepoznání je i současná taneční i životní partnerka tanečníka Jana Ondera (35), tedy jeho o patnáct let mladší přítelkyně Natálie Otáhalová. Pár se dal dohromady loni na podzim během soutěže StarDance …když hvězdy tančí, kde se štíhlounká kráska s jiskrou v oku probojovala s hercem Matoušem Rumlem (35) až do finále. Tehdy se ale pyšnila hnědými, narezlými kadeřemi… Zatímco nyní je z ní blondýnka!

Zesvětlené kudrliny předvedla na sociální síti, na níž sdílela několik momentek z víkendové procházky. Koneckonců o víkendu bylo skutečně krásné počasí. „Když už nic, tak aspoň výlet po Praze.... Roušku jsem jinak samozřejmě měla pořád,“ ujišťovala své příznivce, aby nedošlo k nějakému mrzení. Málokdo se ale při pohledu na „novou“ Natálii soustředil na respirátor FFP2 v její ruce, který nepochybně odložila jenom na fotku. Všechny uchvátil její plavý „look“.

VIDEO: „Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder

Video
Video se připravuje ...

„Ve StarDance jde o chemii. Divák pozná, jestli to v páru funguje,“ říká Onder. Markéta Volfová, Lukáš Červený

„Ty vlasy ti moc sluší!“ dozvěděla se od svých fanoušků a další došli k závěru, že coby světlovláska je nápadně podobná Shakiře (44), krásné kolumbijské zpěvačce a interpretce hitů Waka Waka (This ime for Africa), Whenever, Wherever, nebo Hips Don’t Lie. „Ještě kdybych tak uměla zpívat!“ posteskla si Otáhalová, co je vzdor svému nízkému věku již desetinásobnou držitelkou titulu mistryně republiky v latinskoamerických tancích a po úspěšně složené maturitě nyní studuje Vyšší odbornou školu hereckou.

Zajímavé je, že zatím nikomu nedošla její podoba i s Lucií Hunčárovou (35), která s Onderem tvořila pár na parketě i v životě dlouhé roky, než jí hlavu zamotal Ital Emanuele Ridi (47). Ta se totiž také pyšní zlatovlasou hřívou, a tak se jí teď Natálka, možná nevědomky, trochu přiblížila.

VIDEO: Kamil Fila o kritice StarDance: „Nejsem proti Ebenovi zaujatý, o televizních pořadech už jsem psal“

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Fila o kritice StarDance: „Nejsem proti Ebenovi zaujatý, o televizních pořadech už jsem psal.“ Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
93 fotografií