Ostravské Divadlo Mír patří rozhodně mezi ty scény, co s příchodem pandemie nepadly, ale naopak se výrazně zviditelnily. Nejenom, že tamní herci vsadili na online streamy jejich improvizací, ale také vytvořili úspěšnou minisérii sKORO NA mizině, do níž obsadili kromě „koní ze své stáje“, mezi které patří třeba stále populárnější bavič Štěpán Kozub (24), také Jiřího Langmajera (54), slavného scenáristu Petra Kolečka (36) nebo Marka Vašuta (60). V jejich nově chystaném kusu se teď objeví také Kristýna Leichtová.

Tmavovlasá herečka, která se proslavila buď jako rozumbrada Ivuška z Comebacku, anebo jako vnadná (a pro potěchu pánských očí nahoře bez) vysokoškolačka Denisa v letní komedii Účastníci zájezdu, je v nové roli ovšem zcela k nepoznání.

Svou proměnu zdokumentovala sama Leichtová na sociální síti, na níž sdílela video, kde se jako mávnutím kouzelného proutku stala z udřené maminy dvou dětí, dcer Dorotky (2) a Rozárky (8 měsíců), plavovlasou sexbombou. „Děkuji za takovou krásnou proměnu. Utvrdilo mě to v tom, že do blond nikdy nepůjdu,“ napsala k několikavteřinovému záznamu na instagramu.

VIDEO: Provokatérka Kristýna Leichtová o nahé fotce před porodem: Nebyla poslední!

Video
Video se připravuje ...

Provokatérka Kristýna Leichtová o nahé fotce před porodem: Nebyla poslední! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zdá se však, že je jediná, kdo si myslí, že jí světlé vlasy nesluší. Svým lajkem ji ohodnotili nejenom její příznivci, ale i kolegové z herecké branže – například Jakub Žáček (45), jenž s Leichtovou hrál v populárním nováckém sitcomu (jistě si ho vybavíte jako strejdu Horvátha či jako množství dalších vedlejších postav), Marek Holý (41), Monika Zoubková (44)… anebo třeba tanečník Jan Onder (35). „Myslím, že ta blond je super... A jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Dělá vás to mladší, máte jemnější rysy, jste jak víla,“ shodují se fanoušci. Co myslíte?

VIDEO: Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie!
Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
66 fotografií