Těhotenství manželky Gabriely (29) se Liboru Boučkovi podařilo ututlat až do osmého měsíce. Oba si to chtěli užít v soukromí a gratulace přijímat teprve ve chvíli, až se miminko narodí. 

A to se stalo v úterý 16. února - sedm minut před 22. hodinou. „Musím říct, že to období očekávání je u konce. Všechno dopadlo dobře. A já jsem v úterý večer zažil asi nejsilnější emoční vypětí, nad kterým člověk nemá kontrolu. Je to okamžik, ve kterém se v člověku zrodí úplně nový druh lásky. Lásky k manželce, k životu a pak k tomu tvorovi,“ popisoval s širokým úsměvem v NOVÉM DNI na CNN Prima News Libor Bouček, který byl u narození syna přítomen. 

VIDEO: Potřetí ženatý Bouček promluvil o dětech! Příbuzné tím asi nepotěší

Video
Video se připravuje ...

Potřetí ženatý Bouček promluvil o dětech! Příbuzné tím asi nepotěší Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Nebyl jsem přesvědčenej, že má otec u porodu nějakej extra velkej význam. Po úterý vím, že je to výsada a i potřebná pomoc. Viděl jsem zrození syna. Zažil s ním první sekundy a maminka podporu potřebuje. Pro chlapa jsou to chvíle uvědomění si malichernosti a nutnosti pomáhat. A ještě jedna věc - profese lékařů a zdravotníků je u mě na ještě vetším piedestalu. Na ně bychom měli myslet a být nápomocni, protože to, co dělají, je zázračný a taky sakra náročný!“ řekl nyní Blesku čerstvý otec. Chlapeček dostal jméno po jednom z největších myslitelů, a to Albertu Einsteinovi. 

VIDEO: Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček detailně popsal svou třetí svatbu! Proč chyběl Gott? Markéta Reinischová

Když jsme se bavili o jménu, tak si myslím, že jedno z nejkrásnějších je jméno, které nesl jeden z největších myslitelů 20. století. A když se dnes podíváme kolem sebe, tak tahle doba potřebuje především mozek, a proto se náš syn s Gábi jmenuje Albert,“ pochlubil se na CNN Prima News moderátor. 

VIDEO: Manželé Boučkovi na plese: Tancovali jsme spolu jen jednou v životě

Video
Video se připravuje ...

Manželé Boučkovi na plese: Tancovali jsme spolu jen jednou v životě Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
46 fotografií