Zuzana Plačková, známější pod přezdívkou Queen, byla koncem měsíce září společně se svým manželem Reném Strauszem zadržena kvůli podezření za obchodování s drogami slovenskou policií.  Známá podnikatelka však nezůstala své pověsti nic dlužná a do vazby putovala v luxusním outfitu za tisíce euro. Považte sami:

Na hlavu si nasadila klobouk Dior za přibližně 800 euro (20 tisíc korun), na nohy obula tenisky Balenciaga za přibližně 700 euro (17,6 tisíc korun), navlékla se do overalu Marine Serre v hodnotě přibližně 780 euro (necelých 20 tisíc korun), a zahalila se bundičkou z dílny Louis Vuiton za dechberoucích 4500 euro (113,6 tisíc korun).

V cele předběžného zadržení strávili s mužem několik dní, kdy byli podrobováni výslechům. A i když se případ i nadále vyšetřuje (a v případě prokázání viny jim oběma hrozí vysoké tresty za obchodování s drogami a založení a podpory zločinecké skupiny), dvojice je nazpět na svobodě a užívá si luxusu jak doma, tak i na zahraničních dovolených, jako kdyby se nikdy nic negativního nestalo.

Plačková, která si vydělává díky sociálním sítím, si naopak libuje, že jí díky této kauze přibyli followeři na instagramu - a jí z toho jdou statisíce. Jistou hořkost však silikonem a botoxem notně vyztužená Queen však podle všeho při vzpomínce na pobyt „za mřížemi“ pociťuje, jelikož se rozhodla, že se zbaví právě té bundy, kterou měla na sobě snad na všech fotkách ze zatčení, co se objevily v médiích.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

„Já věci moc neprodávám, ale tuhle bundu teda prodám. Tak kdybyste měli zájem, je vyčištěná z čistírny. Já osobně na ni nemám dobré vzpomínky, takže ji velmi ráda dám dál…“ uvedla na sociální síti. Kromě toho se jí snaží zbavit i na bazaru, který promuje Plačkové „zatýkací“ bundu jako něco exkluzivního a výhodného ke koupi. 

„Speciální nabídka. Bundička ve velikosti M. Vyvětraná dvakrát. Za naprosto skvělou cenu pod nákup, 2600 euro,“ píše se tam o módním výstřelku Plačkové. Zájemce tedy vyjde „jenom“ na 65,6 tisíc korun, což znamená, že je v prodeji o zhruba 48 tisíc levnější, než za jakou částku si ji Zuzana pořídila.
Fotogalerie
58 fotografií