Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ina T. hodnotí modely na StarDance: Zpozdilá maturantka Trávníčková i déjà vu Prachařové!

/
  • Ina T. hodnotí modely na StarDance: Zpozdilá maturantka Trávníčková i déjà vu Prachařové!
    8. listopadu 2021 ● 05:00

    V pořadí již jedenáctý ročník oblíbené soutěže StarDance (dle původního britského formátu) nechybí na televizní obrazovce ani letos a s 1,5 milionem diváků láme víkendové žebříčky sledovanosti. Ať je to s emocemi spojeným zápolením, elegancí kořeněným odíváním či dramatem na parketu, StarDance chce být především noblesní zábavou, čemuž mají z hlediska outfitů dostát nejen soutěžící, ale též pozvaní hosté. Zatímco na parketu je žádaná etiketa striktně dodržována, v hledišti je ještě rozhodně na čem zapracovat.

  • 1.

    Mariana Prachařová & Dana Batulková: Abstraktní déjà vu, známka 3

    Řešit outfit na večer se zřejmě nechtělo Marianě Prachařové, která na letošním StarDance zopakovala svůj model z roku 2019. Identické byly nejen plizované, abstraktním vzorem doprovázené šaty i účes, ale také hladký top ve véčkovém výstřihu, jenž byl i tentokrát chybou, co nesouzní se střihem šatů. Podobně jako příliš velká prošívaná kabelka. Její matka Dana Batulková pro večer volila pouzdrové, postavu příjemně vykreslující šaty na tenká ramínka s vodou v dekoltu. Doprovodila je střídmými perlami. Jen černé silonky jsou rušivým prvkem, hodícím se v tomto provedení, spíše pro smuteční události než společenské akce. 

  • 2.

    Nora Fridrichová & Robert Záruba: Civilní podání, známka 3-

    Moderátorka Nora Fridrichová, známá z publicistického pořadu 168 hodin, volila pouzdro rumělkových, zbytečně přísných šatů doplněných od pasu spuštěným pruhem látky, které doplnila černým páskem a lodičkami stejného odstínu. Kanceláře hodný model však nedosahuje kýžené noblesy. A chybil i její partner, taktéž bývalý účastník soutěže, jenž sice volil formální oděv, ale absentující vázanka a košile bez límečku mu náležitě snižují body.

  • 3.

    Monika Travníčková: Ve stylu zpozdilé maturantky, známka 4

    Jako produkční má Monika Trávníčková na starost pořádání hudebních koncertů klasické hudby. Nošení společenských šatů je tedy jejím denním chlebem, avšak outfit, který volila pro StarDance, je vhodný maximálně do tanečních. Blankytně modrá kreace neoslovuje jak střihem, tak provedením strojově šité krajky, lemující dekolt i pas navazující na tylovou sukénku. K věku nositelky i příležitosti nevhodná kreace pozbývá jakoukoliv sofistikovanost a nahrává dojmu zpozdilé maturantky.

  • 4.

    Jiří Dvořák & Anna Dvořáková: Zpracování ubírá na noblese, známka 3

    Vítěz deváté řady taneční soutěže Jiří Dvořák ani tentokrát nezaváhal a dostál večerní příležitosti tmavě modrým, vypasovaným oblekem a vázankou, přičemž eleganci zpečetil náležitými lakýrkami. Jeho dcera Anna Dvořáková zvolila skvělý odstín hráškově zelených midi šatů na špagetová ramínka s překříženým živůtkem, jejichž amatérské zpracování jim však ubírá na noblese. Hranaté lodičky jsou svým stylem za zenitem, zato líčení v barvě šatů je skvělé.

  • 5.

    Veronika Žilková: Sofistikovanost v holubičí šedi, známka 2-

    V roce 2010 opouštěla Veronika Žilková tuto soutěž jako první vyřazená, což jí však nevzalo chuť fandit ostatním soutěžícím dalších ročníků. Křivky kopírující šaty v barvě holubičí šedi s transparentním véčkovým sedlem, přecházející do krátké vlečky, představují eleganci přitakávající variantu, jež si rozumí s lady stylem i jistou konzervativností. Chybí jen stylově odpovídající psaníčko a o poznání lépe zvládnutý účes, hodící se k typu šatů a naturelu akce, což se tentokrát prostě nevyvedlo.

  • 6.

    Radek Banga & manželka Veronika: Nulový cit pro společenský styling, známka 5

    Outfitem tentokrát selhal zpěvák Radek Banga, jenž zkombinoval černé, na nártu krčící se kalhoty se separátním, v ramenou nesedícím světlým sakem a květinovou rozhalenkou, konče nepovedenou kombinací absurdními trojbarevnými polobotkami. Celek se charakteru večera, jemuž nemá chybět glanc, příčí a nejinak je tomu i u modelu jeho manželky. Ta volila pouzdrové, v půli stehen končící, smokingem inspirující se mini šaty, jež jsou stylově passé. Jejich dojem nevylepšily ani zastaralé lodičky a nehodící se prošívané psaníčko. Příště to chce více citu pro etiketu a společenský styling.

    Fotogalerie
    114 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

Marketa Nováková: Trávníčková ať už si najde nějakého poradce. Vsak je to katastrofa od vlasů až po boty

(08. 11. 2021 16:29)

y1xcvbnm: Jde někam Prachařová bez maminky a nebo případně v nejhorším , bez bratra??? Není ona nějaká divná ??

(08. 11. 2021 08:38)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy