Lela Ceterová porodila své druhé dítě, syna Rockyho 1. 12. 2021. Už o pár dní  později se pochlubila, že má dole osm kilogramů. 

„Před porodem jsem měla 68 kg a dnes po uplynutí devíti dní od mého porodu jsem na váze spatřila úbytek –8kg. Ještě mi chybí –5 kg a budu na své původní váze. Bohužel těch zbývajících pět kilo půjde už dolů hůř a hlavně ne rychle,“ mínila silikonová kráska. 

Ale člověk míní, život mění a blondýnka má postavu snů. „Tajemství mého hubnutí spočívá v tom, že od sedmé hodiny večer nejím. Ráno vypiju půl litru zeleného silného čaje a dám si proteinovou kaši.

VIDEO: KARLOS SHOW: Jak Vémola propálil, že je Lela těhotná. Tofi a Smoleňák zpívali

Video
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Jak Vémola propálil, že je Lela těhotná. Tofi a Smoleňák zpívali. Videohub

Po obědě jím cokoli, na co mám chuť, dokonce i sladké. Miluju čokolády. Během dne vypiju dva litry vody. A přestala jsem jíst mléčné produkty,“ prozradila snoubenka Karlose Vémoly. 

Lela se ukázala v jednodílných plavkách, v nichž vynikla její ňadra. „Ještě stále se dávám zdravotně do pořádku, od února bych ale chtěla začít pořádně cvičit a rýsovat tělo. I žena s dvěma dětmi se přeci může cítit stále mladá,“ dodala Ceterová, která chlapečka na svět přivedla císařským řezem, a navíc byla pozitivní na covid-19. 

Fotogalerie
55 fotografií